June 22, 2025Jun 22 3 hours ago, Ratamahatta said:Ono da je polomio Klinsmanu rebro iz slobodnjaka je mit, ovaj je igrao i posle, dao je gol IranuKlinsmam je izasao iz igre, do kraja je bilo još nekih 7,8 minuta Berti Vogs je več pre toga obavio sve tri izmene. I od naših niko nije ukapirao da smo zadnjih 7,8 minuta imali igrača više
June 22, 2025Jun 22 Sad sam se setio da je nesrecni Kralj odbranio mrtvu sansu i protiv Svabova, nesto iz kornera odbio do precke Kako je Jokanovic najsporiji fudbaler u istoriji i sta je Darko Kovacevic hteo pre nego sto je Kepke sjebo i Dragan Caci Stojkovic poentirao, nikome nije jasnoOd 4 gola, 3 wtf i slucajna
June 25, 2025Jun 25 Po meni je ovo čist penal, najšokantnije u celoj priči je što je sviran za nas koji imamo tradiciju da nas sudije jbu gde stignu. Bar sam ja sa takvim utiskom odrastao, moguće da nije istina i da je više plod žurnalskih narativa.Mi smo na tom SP98 imali bogaoca kvaliteta, ali u slaboj formi smo došli na prvnestvo i selektor nam je bio krš. Fizički smo padali u poslednjih pola sata igre i protiv Švaboa i protiv ovih.
June 26, 2025Jun 26 Dragan Stojkovic Caci je bio najbolji na terenu u prvim poluvremenima oba ta turnira (98 i 00), posle sat vremena je na klupi cekala voda i secerJokanovic je bio Kamaz kamion, prespor i jak k'o konj, Brnovica i Govedaricu ne vredi komentarisati, oni nisu nista bolji igraci od Race Petrovica i Micka MijailovicaJugovic tu taman poceo da gubi prajm, Mijat i Miha isto, a Savicevic je par meseci posle toga dosao u treceplasiranu Zvezdu pred bombardovanje. Stankovic i Savo su poceli da nadolaze i od tog leta pa nekoliko godina nadalje igrali fudbal svog zivota.Mijat je posle tog turnira odigrao dobro samo protiv Dinamo Kijeva iduce sezone, i otisao u Fiorentinu i oblivion. Secam se jos samo da je dao gol ledjima na Maksimiru, na Luznjikiju i posle u Napulju kad je Vidic debitovao. Na EP bio ocajan. Jugovic osedeo, Savo krenuo da puni u Saragosi, a Stankela igrao redovno u Mancester Sitiju tog vremena. Miha je vec poceo da propada, usporava, histerise i kontam da je igrao samo zbog ubistvenih prekida.Drulovic se ne secam ni da je igrao u Francuskoj, a na EP nam je doneo skoro sve. Bukvalno Maradona za sirotilju tada, Zardel i Savo u kurac da ga ljube. Mislim da je on Savi zavrnuo i ono u Pragu u zadnjem minutuKovacevic imao mnogo bolju klupsku karijeru od repstativne, prvo nije mogao da igra od Savoa, posle od Kezmana95/96 bi taj tim jebo keve mnogo jace da je mogao da igra taj EP ciklus za Englesku + su tad jos i Curcic i Ciric bili donekle fudbaleri, a Milinko bio carStigli bi do nekog polufinala, a onda bi presudili Kralj/Pandurovic/Miloje/Kocic i krpljenje na levom beku + Bata na desnom jer mu je comfort zone bio u sredini Vezni red i napad... bombonica Edited June 26, 2025Jun 26 by Ratamahatta
June 26, 2025Jun 26 Željko Petrović je morao da igra i to je igrao levog beka jer je Piksijev ćacijev kum ili šta li već. Ko zna kakve su se sve mafijaške njuške tu motale...Nekoliko godina kasnije ubijen je Branko Bulatović u sred bela dana i nikom ništa.
June 26, 2025Jun 26 Dobro i gledljivo smo igrali '96-'98 i' 92-'96 bi normalno bili jos bolji, pokazatelj toga je bas' 96-'98 period. Jugovic je rasturio Cesku odmah posle njihovog finala EP i njegovog osvajanja LS sa Juventusom. Najverovatnije i da u periodu' 92-'96 ne bi nista osvojili ali bi gledali strasan fudbal i bili u zavrsnicama prvenstava.
June 26, 2025Jun 26 2 hours ago, Ratamahatta said:Koji njegov saigrac se naulazio s klupe na tom turniru i nikad vise? Ognjenović Perica?
June 28, 2025Jun 28 Ćaci sa ove dve zadnje utakmice na klupi prestigao Osima po broju vodjenih utakmica.
July 22, 2025Jul 22 Pokoojnog Mitrovica traze ekipe iz Cempionsipa, Jovica Ovijedo i Mekiskanci, dok Vlahovica ne zeli niko - Juve bezuspjesno zeli da ga se trsi.kakav sunovrat srbijanske navale
July 22, 2025Jul 22 2 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:zato cemo da osvojimo svecko...Nisam znao da ste iz Spanije
August 1, 2025Aug 1 On 22. 7. 2025. at 4:48, MiddleClass said:Pokoojnog Mitrovica traze ekipe iz Cempionsipa, Jovica Ovijedo i Mekiskanci, dok Vlahovica ne zeli niko - Juve bezuspjesno zeli da ga se trsi.kakav sunovrat srbijanske navale Влаховић има како Енглези кажу 400 000 фуната недељно у Јувентусу.