Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacija Srbije

Featured Replies

Gledam šta radi Dejo Savićević u Crnoj Gori i izvinjavam se Džaji. Džaja se bar ne meša u svoj posao.

Kod nas se FSS ionako ništa ne pita, mafija koristi situaciju i onu budalu, ko nas jebe. Ali ovi Dejini su dibidus beznadežni.

• Replies 45k
  • Views 3.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Друже, навијаш за тим за чију утакмицу карте нису у продаји већ мораш директно у СНС централу да се упишеш у странку и онда ти дају карту, сендвич и бесплатан превоз у припиздину где репрезентација иг

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Na sve to, drzava angazuje batinase da tuku ljude na Marakani, a niko od igraca ne staje u zastitu ljudi koji su dosli da ih podrze.

Posted Images

On 17. 9. 2025. at 10:09, Nikodije said:

Ovo građenje stadiona po provinciji zapravo ispade Vučićev vizionarski potez. Sada ima gde da skloni reprezentaciju i tribine napuni ćacijima. Da nema ovog stadiona u Leskovcu moralo bi da se igra u Beogradu, a tu ne može baš da kontroliše 40k ljudi.

Verovatno bi mogao da razdeli karte po stranačkim odborima, ali bi to samo dolilo ulje na vatru.

smeo bih ruku u vatru da stavim da neće moći karte da se kupe u slobodnoj prodaji

To sam vec i ja pisao, doci ce jedan covek i kupice 1000 pa drugi i tako dalje.

U stvari pokupice podatke od clanova stranaka i za minut ce sve biti rasprodato onlajn.

Edited by Moća

Nadam se da će Albanija da dobije ovu ćaci družinu. Idealno bi bilo da isprovociraju "odabranu" publiku, da bude nekog sranja, pa da uleti neka suspenzija, isključivanje iz kvalifikacija ili nešto slično.. Da ne tražim sad onu sliku, ali "SVE IZGUBILI DABOGDA".

Uvijek aktualno:)

hrvatskinavijaci_daboga_dalmatinski.jpg

Reko je majmun Anđus da če Srbija pobediti od 1 do 2 razlike, tako da nakon ovoga šanse Albanije da pobedi su opasno porasle. A i reko je da če ova vlast još dugo dugo vladati u Srbiji. Možemo polako da otvaramo šampanjac.

• 2 weeks later...

nema prodaje karata za albance. shokiran sam rolleyes pa ko ce da bude na stadionu rolleyes : U skladu sa procenom FIFA, uputstvima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, konsultacijama sa UEFA i pre svega lošim iskustvom sa prethodne utakmice koja je prekinuta 2014. godine, a naš tim zbog toga administrativnim putem ostao bez plasmana na veliko takmičenje, Odbor za hitna pitanja FSS doneo je odluku da za predstojeći duel između Srbije i Albanije koji se igra 11. oktobra na stadionu „Dubočica“ u Leskovcu, neće biti dostupnih ulaznica za prodaju.

Prisustvo na tribinama biće obezbeđeno raspodelom ulaznica fudbalskoj zajednici kroz distribuciju regionalnim savezima, klubovima, polaznicima škola fudbala i njihovoj roditeljskoj pratnji, stručnim i strukovnim fudbalskim organizacijama, zvaničnim sponzorima i gostima FSS, akreditovanim predstavnicima medija, kao i medicinskim i drugim ekipama neophodnim za realizaciju utakmice.

...caci vojska = fudbalska zajednica lol

Sve izgubili da Bog da. Ako moze sa 0:5 za "fudbalsku zajednicu"

On 20. 9. 2025. at 0:34, kud u maglu Simoviću said:

smeo bih ruku u vatru da stavim da neće moći karte da se kupe u slobodnoj prodaji

On 20. 9. 2025. at 8:12, Moća said:

To sam vec i ja pisao, doci ce jedan covek i kupice 1000 pa drugi i tako dalje.

U stvari pokupice podatke od clanova stranaka i za minut ce sve biti rasprodato onlajn.

violina

Dosao da vidim topik, da li ste uzbudjeni danasnjim mecetom, ocekivao sam uzavrlu atmosferu, imam sta da vidim, zadnji post @kud u maglu Simoviću pre nedelju dana, svira onu stvar, da ne kazem violinu fantom kakvi ste to ljudi¿

Svi na putu za stadion Dubočice

• Popular Post
5 minutes ago, Lancia said:

Dosao da vidim topik, da li ste uzbudjeni danasnjim mecetom, ocekivao sam uzavrlu atmosferu, imam sta da vidim, zadnji post @kud u maglu Simoviću pre nedelju dana, svira onu stvar, da ne kazem violinu fantom kakvi ste to ljudi¿

IMG_3242.jpeg

• Popular Post

Ali Piksi koji se naglas nada da će pobedom nad Albanijom da postane narodni heroj. Kraj citata.

Nećeš ne brini, pamtiće te kao Vučićevo govno taman ih nakantao kao Englezi tebe.

A nema sumnje da će spoljni blokaderski faktori da budu krivi ako izgubimo.