September 10, 2025Sep 10 6 hours ago, jezovuk said:Ima 1 francuska elegancija, na vr' mi jezika...Nešto guljavo...zaguljeno...ne mogu ni ja se setim.
September 10, 2025Sep 10 Piksi stari govnar "Turbulentna vremena, neću da se osvrćem na to." Još jedan od retkih koji su za života uspeli da uđu u legende a da uprkos svemu ipak ostanu upamćeni kao najveći govnari.
September 10, 2025Sep 10 Znaci za Albaniju nece biti karata u slobodnoj prodaji. Ili ce biti jedna topla ljudska prica kako je jedan covek kupio sve karte kako bi zaprosio svoju devojku dok traje utakmica.
September 10, 2025Sep 10 Ako je delegat bio neki profesionalac, za Albaniju će biti zatvoren stadion.
September 10, 2025Sep 10 Piksi poliva po svom timu da su sranje, spori i netalentovani i da to nije isti tim od pre četiri godine i da smo B kategorija. Jedva čekam da pogleda u oči svoje igrače u oktobru. Motivator u pičku materinu.
September 10, 2025Sep 10 10 hours ago, Ayatollah said:Ja sam odgledao prvo poluvreme i onda sam (na sreću) zaspao na kauču, ali na osnovu toga što sam gledao rekao bih da Engleska nije odigrala fizički i taktički lakšu utakmicu u poslednjih 15 godina. Bukvalno su se šetali po terenu bez ikakve opasnosti po svoj gol, i dali oba svoja gola bez po muke, kao da imaju Mladost iz Lučana sa druge strane terena.Zaspao možda posle 15 min, još razmišljam ima košarka daj da prebacim, ali taj sanak prevari... Dobro je ovo, taman nam treba da se kvalifikujemo i dodatno se nerviramo.
September 10, 2025Sep 10 54 minutes ago, Filozof manijak said:Imam lepe crte lica, ali nepravilno raspoređene.Nisu nepravilno
September 10, 2025Sep 10 Fino pretvore ćacilend u trening kamp Piksijevih balvana. Uveče im dovedu neke krampače. Ujutro Pikseta na kanabe.
September 10, 2025Sep 10 2 hours ago, Malvo said:Ako je delegat bio neki profesionalac, za Albaniju će biti zatvoren stadion.Biće sigurno neka kazna, a ako bude publike, verovatno će da postave istu ekipu da motri + da se pevaju neke saborne pesme a la "Ubij,Zakolji" i razna kosovarenja.
September 10, 2025Sep 10 12 hours ago, dacha said:Piksi ce da kaze da nema nameru da ode, i onda ce da spinuje kako je normalno nekada izgubiti od Engleske i tako to.. ako ga ijedan novinar uopste pita o tome. Ista je to banda, rade svi na isti nacin.Dača rutinski predviđa:https://sportklub.n1info.rs/fudbal/fifa-world-cup/piksi-posle-debakla-od-engleske/