September 9, 2025Sep 9 koje li su to budale da idu da gledaju piksijevu reprezentaciju i onda skandiraju vucicu pederu lol
September 9, 2025Sep 9 Kada sam video sastav engleza pomislio sam protiv ovih moze da se igra ,al jbg nismo mi Andora
September 9, 2025Sep 9 1 minute ago, fancy claps said:koje li su to budale da idu da gledaju piksijevu reprezentaciju i onda skandiraju vucicu pederu lolMožda su išli da gledaju Engleze
September 9, 2025Sep 9 6 minutes ago, fancy claps said:koje li su to budale da idu da gledaju piksijevu reprezentaciju i onda skandiraju vucicu pederu lolTo je jedino pozitivno sto se desilo veceras.
September 9, 2025Sep 9 11 minutes ago, copkillah said:Možda su išli da gledaju EnglezeJel vi to nemate nijednog fudbalera u reprezentaciji, ili?
September 9, 2025Sep 9 36 minutes ago, Godfrey said:Nemam želju da komentarišem utakmicu.Igračima ništa neću zameriti.Ćaci na klupi, i ovi njihovi batinaši na tribinama...Svugde su prisutni, sve su nam oteli.Da smo normalna nacija ovih 15 maloumnika bi bilo išutirano na teren. Ali jebiga.
September 9, 2025Sep 9 12 minutes ago, kipo said:Sto rece drug u kafani: Ajde, sta ce sad govedo da kaze na kzs.Reci ce da du nam falili Tadic i Sergej.
September 9, 2025Sep 9 Just now, Jimmy Kowalski said:Reci ce da du nam falili Tadic i Sergej.I jug bio bez publike, jbg
September 9, 2025Sep 9 31 minutes ago, kipo said:Sto rece drug u kafani: Ajde, sta ce sad govedo da kaze na kzs.Da vam poraz bude lagan, želi vam vaš ćaci Dragan