September 10, 2025Sep 10 Čovek posvetio i pesmu francuskom fudbaleru Platiniju:https://www.youtube.com/watch?v=jBH-PaDzg7U
September 10, 2025Sep 10 Molio bih admine da promene ime threada u "Cacad" Edited September 10, 2025Sep 10 by JohnnyD
September 10, 2025Sep 10 5 hours ago, Šumejker-Levi 9 said:Čovek posvetio i pesmu francuskom fudbaleru Platiniju:https://www.youtube.com/watch?v=jBH-PaDzg7UE jbg, a zaboravljate onu o Milanu Jovanovicu:
September 11, 2025Sep 11 Ima i ono: Kaže Hari Kejn mi smo hteli da usporimo malo ali su nam sa tribina vikali Pumpaj!
September 11, 2025Sep 11 Javio se i Radujko. Piksi do Albanije pa posle da vidimo. Ta utakmica je najveći mogući prioritet jer odlucuje ko će u baraž. Pa će stoga kao savez dati sve od sebe da mamile UEFA da se umesto u Beogradu utakmica igra u Leskovcu pred ne više od 8000 navijača.U prevodu 8000 ćacija i njihovih poštovalaca. Tu čovek prosto da poželi da nas dobiju otprilike kao Englezi.
September 11, 2025Sep 11 Meč visokog rizika, hajde da bude tamo gde su tribine tik uz teren. A i da se ne troši previše na prevoz.
September 11, 2025Sep 11 Da li je iko od reprezentativaca podigao glas oko činjenice da fašistička smeća u crnom po tribinama mlate narod (njihove navijače) koji se drznuo pisnuti protiv vlasti?Ili samo ćute i prave se kako je sve u redu, kao obične pičketine.Sve su to materijalno osigurani ljudi koji igraju u stranim ligama i ne ovise o Hulji.
September 11, 2025Sep 11 Ja samo da se zahvalim selektoru Stojkoviću koji je svojom istrajnošću u držanju za fotelju mene definitivno odvojio od gledanja reprezentativnog fudbala, do daljeg.
September 11, 2025Sep 11 7 minutes ago, Babu Bhatt said:Da li je iko od reprezentativaca podigao glas oko činjenice da fašistička smeća u crnom po tribinama mlate narod (njihove navijače) koji se drznuo pisnuti protiv vlasti?Ili samo ćute i prave se kako je sve u redu, kao obične pičketine.Sve su to materijalno osigurani ljudi koji igraju u stranim ligama i ne ovise o Hulji.Zato će i da se igra u Leskovcu. Dovešće 5000 ćacija.Simulacija od države.