October 11, 2025Oct 11 "Orlovima" bi pobeda protiv Albanije donela gotovo sigurno drugo mesto u grupi, pošto bi tri kola pre kraja imali dva boda više uz meč manje od večerašnjeg rivala. Srbiju do kraja kvalifikacija očekuju utakmice protiv Andore i Engleske na gostovanju, te Letonije u Leskovcu.
October 11, 2025Oct 11 Hoce se sa tribina oriti Aco Srbine?Kosovo je Srbija?Ubij, zakolji?Ubij Hrvata da ... nema brata?Hoce se utakmica uopste zavrsiti?
October 11, 2025Oct 11 1 minute ago, sasha said:Možda se neki turski dron pojaviI onda ga obori izraelski, a ceo stadion Aco Srbine i Erdoganu, turčine, napuši se kurčine...
October 11, 2025Oct 11 Moja sugradjanka Ljubica Vranes izgleda vise i ne krije da je u semi sa Tomasevicem..zajedno se pojavljuju
October 11, 2025Oct 11 Pune tribine ludih navijača. Istim autobusima sa ćaci skupa ja hoću da se družim na drugi ćaci skup ja želim da navijam
October 11, 2025Oct 11 Ovo je najviše ljudi što je SNS do sada izveo protiv blokada, nemojte da ste na kraj srca.