October 11, 2025Oct 11 1 minute ago, Frank Pembleton said:Ko je potpisao taj vizionarski tekst?https://vreme.com/vreme/dragan-stojkovic-piksi/
October 11, 2025Oct 11 Dresovi su nam ogavni, koji kurac opet plavo. Jedini lep plavi dres je bio onaj teget '98 i '99
October 11, 2025Oct 11 Pune tribine ludih navijačaBrežnjev da pozavidi Paralelno gledam na srpskoj Areni i na slovenačkom SK1. Publika se bolje čuje kod Slovenaca, naši I na ćacije spuštaju reglere, nikad se ne zna. Idemo Orlovi
October 11, 2025Oct 11 1 minute ago, Mr.Mxyzptlk said:pa ne brate, ne protiv ovih.boli me dupe ko vodi, neka igraci izboxuju svecko i neka samo cepaju dalje.Šta mi uopšte ima da tražimo na SP, nije to za ovaj nivo fudbala kojim mi raspolažemo 8 minutes ago, vracharac said:U par minuta veca je buka za vreme predstava u JDP. A onda ćacad skandira Ajmo ajde svi u napad Radikali sa tribina ne znaju ni kad ni kako je nastala pesma, ni ko ju je pevao i kojim povodom. Ali to je tako očekivano.
October 11, 2025Oct 11 dva debitanta u utakmici godine i vezni red koji se prvi put vide uživo, nije ni da smo do sada imali nešto prepoznatljivo i razrađeno, ali ovo je baš sprdnja
October 11, 2025Oct 11 Menjam kanale i ovo izgleda kao da igraju neka Estonija -Finska .Ok su ovi novi stadioni ali da igra npr mlada reprezentacija ,sramota je da igra A tim .
October 11, 2025Oct 11 21 minutes ago, ducca said:Plaši me koliko bih voleo da nas nakantaju večeras, praštajteIsto. Šištanje za ćaci repstacijuTo što je baš Albanija protivnik u ovom odsudnom trenu, to je jedna kvalitetna ironija sudbine.
October 11, 2025Oct 11 Albance kad prođe trema i provale koliko veze nemamo, krenuće da nas dobiju. Evo upravo... Tužna je ova Ćacilend repstacija i njen selektor... Kad su nam državu oteli, što ne bi fudbal...
October 11, 2025Oct 11 4 minutes ago, Michael Krueger said:Albance kad prođe trema i provale koliko veze nemamo, krenuće da nas dobiju. Evo upravo... Tužna je ova Ćacilend repstacija i njen selektor... Kad su nam državu oteli, što ne bi fudbal...Pod uslovom da znaju da igraju. Ali to za sada ne pokazuju.
October 11, 2025Oct 11 1 minute ago, shimpu said:Lepa utakmica za gledanjefali jos malo blata na terenu