Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacija Srbije

Featured Replies

Džabe sto miliona dolara, zubi original naprednjački.

• Replies 44.9k
  • Views 3.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Друже, навијаш за тим за чију утакмицу карте нису у продаји већ мораш директно у СНС централу да се упишеш у странку и онда ти дају карту, сендвич и бесплатан превоз у припиздину где репрезентација иг

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Na sve to, drzava angazuje batinase da tuku ljude na Marakani, a niko od igraca ne staje u zastitu ljudi koji su dosli da ih podrze.

Posted Images

Piksi na konferenciji predstavlja kao da smo se susreli sa prirodnom katastrofom, a ne ekipom koja je Andori u 2 meča dala 3 gola... Samo fali da pomene hiljadugodišnje kiše Engleze

Kao neko ko je poslednji put navijao za Englesku 1990.g. kad je Gari Lineker uvalio onu golčinu izmedju Kolera i Augentalera (uz komentar nezaboravnog Milorada Djurkovića), mogu samo reći da sam prilično uživao večeras...

Nisam očekivao da Milan Bošković potegne pitanje batinaša na konferenciji. Alkos naravno šatro nema pojma o čemu ga pita. I onaj momenat kad kaže da mu je zviždala jedna grupica pre same utakmice. Zašto kad imam 7 bodova? "Ima tu nešto"

ilija

Bedno kad na svakom nivou vidiš da su obični pacovi bez digniteta instalirani na visoke pozicije.

• Popular Post

Ali Piksi...jbt, ne znam, pa ja da sam u bilo kom trenutku svog života bio takav heroj kao on što je bio, i da ne moram da prosim na ulici, ne postoje pare za koje bih se ovako ponižavao...

Ako ništa, samo više ceniš ljude koji nisu takve pičketine.

IMG-20250910-WA0005.jpg

Šta raditi sa ovima kad padne Vučić? Ozbiljno se pitam. Nisu za zatvor, ne pada mi na pamet da ih džabe hranimo i pružamo krov nad glavom.

Naravno da su za zatvor. Svi oni imaju brojna krivicna dela.

Je l' ima nešto elegantnije a plemenito, npr da ih pošaljemo da fizikališu na obnovi Gaze?

3 minutes ago, Valk said:

Je l' ima nešto elegantnije a plemenito, npr da ih pošaljemo da fizikališu na obnovi Gaze?

Kolikogod plemenito bilo, pre sam za to da obnove Srbiju, prosto ne znas gde su potrebniji za fizikalisanje.

1 minute ago, Valk said:

Tamo cemo da saljemo sve one svetske politicare koji su zabrinuti zbog slozene situacije.

Ove nase krimose da upregnemo za obnovu nase zemlje.

Ima 1 francuska elegancija, na vr' mi jezika...

Znam da je najmanji problem u celoj ovoj prici, ali dresovi su nam ogavni - ne zato sto su plavi, nego sto su dizajnirani ko kurac, kao da je nekog mrzelo i stavio AI uput "plavi dresovi za fudbal", bez imalo maste i kreativnosti. Kao neki Kazahstan smo.

Debelo govno Dacic bi morao odmah da odgovara za ove majmune sto su tukli ljude. Novi 15.3. nam tako treba, pa i po cenu Nepalskog scenarija.

Edited by JohnnyD

Treba nam da sve stane kao 5.oktobra.

• Popular Post

Treba nam da skupimo muda i pregazimo ih kad nas ima hiljadu puta vise. Da zavrsi govno u urgentnom, da u sebi govori ‘samo ovo da prezivim, mila majko, necu nikad vise’.

Jedini mehanizam u kome takva govna funkcionisu je strah ljudi i izivljavanje nad pojedincem. Copor predatora i pristajanje na zakon jaceg.

Komentarisanje i pracenje svakog sporta u ovoj zemlji je bespredmetno i pogresno dok se ovo desava.

2 hours ago, JohnnyD said:

Najlakse dozivljen poraz i petarda u istoriji

levi testis bih dao da nas i albanija dobije 5-0 u beogradu ili gde god da se odigra