October 11, 2025Oct 11 Srbija pobeđuje Albaniju a onda za 3 dana Andora pobeđuje Srbiju. Piksi odlazi a umesto njega dolazi Paunović koji če proči kroz pakao baraža i Srbiju odvesti u Ameriku, Kanadu i Meksiko. Mmw
October 11, 2025Oct 11 3 minutes ago, Cash said:Srbija pobeđuje Albaniju a onda za 3 dana Andora pobeđuje Srbiju. Piksi odlazi a umesto njega dolazi Paunović koji če proči kroz pakao baraža i Srbiju odvesti u Ameriku, Kanadu i Meksiko. Mmw Na duge staze verovatno nebitna utakmica jer iskreno sem uz neki suludo dobar žreb, ni mi ni Albanci nismo ekipa koja može da prođe baraž. Mi imamo malo veće šanse jer (valjda?) imamo i onaj Liga Nacija baraž, a čini mi se da Albanci to nemaju.
October 11, 2025Oct 11 Biće 1:0 ili 2:0, radikalsko đubre će da se šepuri, u baražu će dobiti BiH i otići na SP.Onda se zna šta sledi. Ima smrdljivac sreće samo tako.
October 11, 2025Oct 11 Da ne igramo protiv Albanije, jer mi je pun qrac zemljaka iz juzne pokrajine i njihovog ponasanja ( druga prica i apsolutno nema nikakve veze sa "velikosrpskimnacionalizom") , itekako bih se radovao porazu ( iako to tesko mogu da zamislim) ovog nadobudnog caci selektora.Posebnog zbog idiota u savezu i odluka koje donose. Ne znam da li jos negde postoji primer poputa ovog naseg, gde su najvazniju utakmicu izmestili sa najveceg stadiona, nisu pustili ulaznice u prodaju, samo da se ne bi skandiralo protiv vrhovnog vodje.
October 11, 2025Oct 11 Petrović – Milosavljević, Veljković, Pavlović – Živković, Maksimović, Stanković, Kostić – Samardžić – Vlahović, Mitrović.
October 11, 2025Oct 11 Sastav :Strakosha - Mitaj, Djimsiti, Ajeti, HysajShehu, Asslani, Laci, Uzuni, Manaj, BrojaTIL D VIN