September 9, 2025Sep 9 8 minutes ago, Ted said:bukvalno jedno od najgorih izdanja reprezentacije koji sam ikada gledao...and I think it's beautiful
September 9, 2025Sep 9 Nemam želju da komentarišem utakmicu.Igračima ništa neću zameriti.Ćaci na klupi, i ovi njihovi batinaši na tribinama...Svugde su prisutni, sve su nam oteli.
September 9, 2025Sep 9 Neko je lepo napisao, eto Piksija u nedelju sa transparentom 'Hocu da treniram'
September 9, 2025Sep 9 1 minute ago, copkillah said:evo i ustaša u akcijiBudes dete, i odrastes u osobu koja dolazi na stadion da preti i pokusava da spreci 30000 ljudi da skandiraju Vucicu pederu. I onda odes da spavas, i onda se probudis…Kako taj oblik zivota uspeva sa se odrzi u zivotu 30, 40, 50 godina…nepojmljivo
September 9, 2025Sep 9 kaže Piksi da je rezultat dobar, pošto je jednocifren. nevolja je kada ode na dvocifreno, ali to se retko dešava, pa nije ni večeras. tradicionalno, u fudbalu su jednocifreni rezultati i ta tradicija večeras nije izneverena. a naš narod voli i poštuje tradiciju, i mi smo to ispoštovali, zaključio je Piksi
September 9, 2025Sep 9 1 minute ago, MeanM@ said:Budes dete, i odrastes u osobu koja dolazi na stadion da preti i pokusava da spreci 30000 ljudi da skandiraju Vucicu pederu. I onda odes da spavas, i onda se probudis…Kako taj oblik zivota uspeva sa se odrzi u zivotu 30, 40, 50 godina…nepojmljivoima svakakvih oblika zivota. evo, recimo, krpelji. vrlo su uspesni
September 9, 2025Sep 9 Ja sam odgledao prvo poluvreme i onda sam (na sreću) zaspao na kauču, ali na osnovu toga što sam gledao rekao bih da Engleska nije odigrala fizički i taktički lakšu utakmicu u poslednjih 15 godina. Bukvalno su se šetali po terenu bez ikakve opasnosti po svoj gol, i dali oba svoja gola bez po muke, kao da imaju Mladost iz Lučana sa druge strane terena.