Mil@n Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 Koje zvucnike generalno preporucujete za 50-60e? Probaj micro lab, odličan odnos cena kvalitet.
Bujodrag Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 Probaj micro lab, odličan odnos cena kvalitet. +1 Mislim da je hvaljen Micro Lab 6
Bujodrag Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 Šta znači "probijaju"? Mis'im, kako se manifestuje to probijanje. Drugarica mi se žalila da joj probija zvučnik a ispostavilo se da se bas drajver odlepio od kutije pa je brujao i drndao. Zalepio sam ga i sve je bilo u redu. Isto tako, može komadić nečega da otpadne i da updne na nezgodno mesto pa da dodiruje membranu. To se isto čuje kao krčanje, brundanje, zujanje, probijanje.. Naravno, može da bude i gore, spaljeni kalemi, pocepana membrana. U tom slučaju, ne bih trošio pare na popravku.
Milosh76 Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 Pustis muziku, a cuje se krcanje i zujanje iz zvucnika... ne,. nije moblni pored njega... nista slicno. Probao i youtube i mp3 i flack na svima se isto desavalo. Sad je nesto manje, posle restarta kompa, mozda se samo zatupeo nesto.
Bujodrag Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 Zujanje je verovatno stvar izvora. Dakle, sredi komp. Ali krcanje može biti do zvučnika. Skini maske i proveri da li su svi drajveri čvrsto pričvršćeni. Protresi kutije i poslušaj da li se čuje da unutra nešto landara, mrda, skakuće.
Bujodrag Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 Zujanje može biti i do kabla kojim povezuješ komp i ostalo. Izvadi kabl pa probaj ponovo. Vidi ako možeš da pozajmiš drugi, da probaš s njim
Ayatollah Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 Zna li neko da li i gde u Beogradu može da se kupi PS/2 na USB adapter? Imam jednu odličnu PS/2 tastaturu koja mi skuplja prašinu kod kuće, a na poslu su mi dali neko govance koje samo što se ne raspadne i ima odvratan osećaj prilikom kucanja, pa bih ovu staru tastaturu nosio na posao. Ako nema da se kupi ovako, da naručujem preko neta.
renne Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 Proveri u Hipermarketu u Merkatoru. Baš danas gledao, imaju neviđene kombinacije adaptera
Ayatollah Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 Gledao sam pre neki dan i nisam video. Možda odem opet sledeće nedelje, jer mi je blizu posla.
renne Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 Pogledaću ja, možda imam u kolekciji pa ti javin
hazard Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 (edited) Ja sam svojevremeno kupio u Gigatronu, imali su samo 2 u 1 (i miš i tastara) PS/2 na usb Edited December 17, 2016 by hazard
Ayatollah Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 Pogledaću ja, možda imam u kolekciji pa ti javin Hvala unapred :)
Frank Pembleton Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 Ja sam jedno vreme tražio PS/2 to USB adapter, trebalo mi za lodžitehov trackball miš, na kraju naručio naručio uz jednu narudžbu, ali zanimljivo da je neka tastatura radila ali miš nije hteo preko tog adaptera... ....shit has hit the fan...
Shan Jan Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 Koliko para treba da se odvoji za neku solidnu gejmersku masinu (ono nista specijalno, da moze da tera sadasnje i mozda buduce graficki zahtevne igrice) i gde to moze da se nadje?
Shan Jan Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 +1 Mislim da je hvaljen Micro Lab 6 Ja se zanosim da kupim za moj TV 7c poguran preporukama sa Hi-FI dela foruma.
Recommended Posts