mustang Posted April 5, 2012 Posted April 5, 2012 Ja jebem momacki i puno i ko preko a opet me ubi pretisak i mas'ma nemoj? :) a sta jedes? mozda si na tatu ili mamu povukao .... ali sam 100% sigurna da ne jedes zdravo. koliko god da si pastuvCINA :)
assück Posted April 5, 2012 Posted April 5, 2012 jel vegetarijanac bez mlecnih/jaja ili samo bez mesa?jesi i kao vegetarijanac imao ostale navike (koje si naveo gore) ili si sa vegetarijanstvom promenio stil zivota (mislim, ako si zajedno kada si postao vege prestao da pijes kafu i poceo da spavas dovoljno, to ti je moglo uticati na pritisak vise od ishrane). to sve pitam zato sto hocu nekome da predlozim da eksperimentise par meseci sa vegetarijanstvom, isto zbog pritiska, ako ima smisla.vegetarijanac, ne vegan. iste zivotne navike, sa mesom sam uraznovrsnio ishranu, dodao vise povrca, ali i sticajem okolnosti u poslednje tri godine poceo da jedem i znatno vise testa. to naravno nije pomoglo pritisku
mustang Posted April 5, 2012 Posted April 5, 2012 (edited) bret, sto ne jedes intregralni pirinac umesto testa? izbaci ga skroz. propast za holesterol i ostala sranja. mlad si, prav si....treba ziveti jos 50 godina. Edited April 5, 2012 by mustang
assück Posted April 5, 2012 Posted April 5, 2012 paste ne merem izbacitino svakodnevni intake testa u vidu pizza i sl nusprodukata sam vec izbacio
Mp40 Posted April 5, 2012 Posted April 5, 2012 DJ Tjesto je najgori. Satanin izum protivu coveka. A jeo bi ga vazda...
mustang Posted April 5, 2012 Posted April 5, 2012 gaba receptori su vam zesce sjebani (kombinujem recnik moje ortakinje naucnik phd iz neuroscience, bivsa prvakinja sfrj u plivanju ..... i moj recnik :) ) vi ste zamenili jednu zavisnost sa drugom .... phd ortakinja kaze da tu mogu lekovi da pomognu, ja iskreno verujem da smo mi (ljudi i nas duh) jaci od bilog cega! :) ceo svet je nash, pa necemo valjda da zavisimo od jebenog testa. NE ! ima to testo da zavisi od NAS ! :) valjda me razumete.brokoli je majka mara i spargle.... jos uz vitaminske dodatke 'ja sam pitbul' sa energijom i zdravljem ne gine.
mustang Posted April 6, 2012 Posted April 6, 2012 šta ćete na našem topiku? covek ima problem sa pritiskom ...treba mu pomoci :)inace savetujem sve sa nultom grupom da batale vedzi ishranu jer im ne odgovara na duze staze. okej je za ove A i B ali ne i za nas.
Dankan Ajdaho Posted April 6, 2012 Posted April 6, 2012 Tako je!!!!!!!! Zdravlje kroz biftek ulazi!!!!! Krvav!!!!!
Moća Posted April 6, 2012 Posted April 6, 2012 šta ćete na našem topiku? Ja samo trazim najbolju salatu :(
Recommended Posts