sherman Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 (edited) uff svaka ti cast. ja kad naidje iskljucim ton i malo zurim u Ivonine negde sve lepse i duze nogea ova Sladzina Ljubinka je mega slatka, nije iritantna, ali je uzasno obicna (eto, mozda je emisija kriva...mozda nije samo do nje) Edited January 26, 2010 by sherman
Mp40 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 ali je uzasno obicna I ti volis kostane izrastaje po glavi i trecu sisu??Eeeeh, nikad se ne misli i na ukus manjine na TV stanicama!
Dionysos Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=tAZbY1ZVY2Yаuh
Matilda Ivancic Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 ma idi, sve cekam da padne prekrstanje nogu
sherman Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 I ti volis kostane izrastaje po glavi i trecu sisu??Eeeeh, nikad se ne misli i na ukus manjine na TV stanicama!ti si jednom napisao da drulas na matoru Gazivodu sa b92, sto vodi one sulude emisje o zdravlju. tada sam shvatio da nas ima dvojica. minimum
Takeshi Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 NijeKako nije!? Biserko, Fila i Homen su bili gosti... mada je Sarapa pricao vise od svih. ^_^
Д Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 ti si jednom napisao da drulas na matoru Gazivodu sa b92, sto vodi one sulude emisje o zdravlju. tada sam shvatio da nas ima dvojica. minimumНисам знао за ово. Већ нас је тројица.
gospa buba Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Нисам знао за ово. Већ нас је тројица.jesam se ja vec zaprepashcivala na ovom topiku, pa moram ponovo, il nisam, pa cu sad originalno da se izuzetno zaprepastim :lol:koja je sad ta zaboga?
Matilda Ivancic Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 (edited) ... Edited January 26, 2010 by Matilda Ivancic
April Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Нисам знао за ово. Већ нас је тројица.Cetvorica.
renne Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 jesam se ja vec zaprepashcivala na ovom topiku, pa moram ponovo, il nisam, pa cu sad originalno da se izuzetno zaprepastim Na drugom, ali je bio studio B u pitanju :D
Sludge Factory Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 a ova Sladzina Ljubinka je mega slatka, nije iritantna, ali je uzasno obicna (eto, mozda je emisija kriva...mozda nije samo do nje)Ako je ona obicna, kakve li su tek te neobicne? :D Zezam se, kapiram sta hoces da kazes (bar mislim da kapiram), mozda je upravo to i razlog sto je tako zovna! http://www.youtube.com/watch?v=tAZbY1ZVY2YаuhUh! Obratite paznju na related videos!
gospa buba Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 (edited) Na drugom, ali je bio studio B u pitanju :Dhuh dobro je :lol:gledam i vidim neki obrazac, a ko da mi nije jasno ^_^ Edited January 26, 2010 by thermal bug
Lale Gator Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Kako nije!? Biserko, Fila i Homen su bili gosti... mada je Sarapa pricao vise od svih. ^_^Prepirka između Sarape i Sonje Biserko oko toga ko je razrušio Vukovar je za anale... Inače, u pet do osam navatah Prelistavanje, bila ona s naočalama i još jedna plava a gost Ajs Nigrutin i pitaju ga da prokomentariše kako bi se on razračunao sa narkodilerima na šta im on odgovara kako bi trebalo legalizovati drogu i staviti je pod kontrolu države. Kako to mislite da stavite pod kontrolu, začuđeno upita duge i bujne plave kose novinarka, na šta on odgovara pa isto kao u Holandiji i Češkoj i tu kreće sa argumentacijom o zabranjenom voću i u tom momentu režija prekide i prešalta na drugu emisiju
renne Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Danijela Šegan i Sanja Lubardić, i nije bilo prekida emisije, to je deo jutarnjeg programa i baš su se svo troje lepo izludirali jutros.
Recommended Posts