aram Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 (edited) @nicol ne kapiram, daj slikicu @venom pa super, to je znak da je pravi med :) a otopi ga, teglu u serpu s toplom vodom... Edited April 12, 2014 by aram
Valk Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 @nicol ne kapiram, daj slikicu @venom pa super, to je znak da je pravi med :) a otopi ga, teglu u serpu s toplom vodom... Kad se setim da umalo da bacim tri flaše maslinovog ulja Lonac tople vode, u njega tegla/flaša i za par minuta MIRACLE!
Frank Pembleton Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 Evo gaStružeš đumbir i slično korenje na tome a ne gubiš i sok Послато са WЦ шоље усинг БВК
Nicol Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 (edited) Odlicni ste, tenks :) edita: btw. da objasnim otkud ovoliko nepoznavanje vlastite kuhinje. Naime, kad se u Danskoj prodaje vikendica, pravilo je da se prodaje sa svim namjestanjem i opremom (za razliku od kuce ili stans u kojoj se stanuje). Pravila se naravno pridrzavaju tako da kad je momak kupio kolibu preuzeo je i sve ove gadgete kojima ne znamo namjenu. Sta ce tek bit kad krenem u spavacu sobu...morat cu ic pitat na topik seksualna pomagala, ako je jos otvoren :D Edited April 13, 2014 by Nicol
betty Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 Ili jos bolje, postavi kviz sa slikama: seksualno pomagalo ili kitchen appliance?
cmrlj Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nbzw6y0pF3U
duda Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 Uvek sam želeo da mi neko razjasni ovu skalameriju!Možemo i na kičn aplajansis da ne smaramo ovde Послато са WЦ шоље усинг БВК ta skalamerija ti je pegla zvana turbo profeisional ili slično ima odvojenu ovu posudu u koju se sipa voda (između 1,5 i 2 l, zavisno od tipa) onda se u toj posudi pravi para i šiba pod visokim pritiskom kroz ovo debelo crevo do pegle dakle skalamerija pegla za sve pare, a za 2-3 puta manje vremena potrošenog
Singer Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 Jel' kupio neko neki valjani noz "univerzalac", popularno, chef's knife? 'ocu uzmem jedan malo jaci a nikako da naidjem na valjan.
Čutura Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 Jel' kupio neko neki valjani noz "univerzalac", popularno, chef's knife? 'ocu uzmem jedan malo jaci a nikako da naidjem na valjan. ima ovde, izgledaju ok i ja merkam jedan
Singer Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 ima ovde, izgledaju ok i ja merkam jedan Merkas od njega bas? Gledao sam taj sajt i ranije. Cini mi se da je primarno za lovacke i trofejne nozve, mada mozda gresim...
Čutura Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 gledao sam i na drugim mestima, a merkam 013 konkretno, samo jos da resim.
Recommended Posts