May 16, 20251 yr 16 minutes ago, bios said:@Seabass pitao bih te za tipove oko testa, ali na žalost nemam vremena da se zezam oko toga. Nekad sam bio vešt da napravim testo sa svežim kvascem kojeg sada nemam u ponudi. Srećom imam u marketu koji je lokalni pandan Whole Foods da uzmem smrznuti pizza dough, skroz dobar.No-knead dough. Slow cold fermentation. Priprema 5min, lakse nego otici do ducana. Ali treba planirati.
May 16, 20251 yr 30 minutes ago, Seabass said:No-knead dough. Slow cold fermentation. Priprema 5min, lakse nego otici do ducana. Ali treba planirati.Da, pomislih da je nešto kao kiselo testo. Moj problem sa testom je što treba biti u treningu da bi to valjalo. Kampanjski mi baš ne ide. Ali će se proba svakako.
May 16, 20251 yr 4 minutes ago, bios said:Da, pomislih da je nešto kao kiselo testo. Moj problem sa testom je što treba biti u treningu da bi to valjalo. Kampanjski mi baš ne ide. Ali će se proba svakako.Ne moras imati starter. Zamijesis kolicinu i stavis u frizider do sutra.
July 24, 2025Jul 24 koji air fryer bi preporučili(ako bi uopšte i preporučili)?ne kuva se za bataljon
July 24, 2025Jul 24 36 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:koji air fryer bi preporučili(ako bi uopšte i preporučili)?ne kuva se za bataljonJa imam https://www.mi.com/global/product/xiaomi-smart-air-fryer-5-5-liter/Izuzetno sam zadovoljan
July 27, 2025Jul 27 On 25. 9. 2024. at 10:39, decak Kejt said:konačno sam kupila indukcionu ploču (na nekom finom popustu, Maxi Online, 3500 din) sa namerom da je koristim na terasi za kuvanje miomirisnih jela koja uključuju puno luka, kiselog kupusa ili mahunarki. sad mi ostalo još da kupim podlogu u vidu nekog stočića ili ormarića na kom će se sve krčkati, i ova sezona jesen/zima će proći u znaku intenzivnog jedenja na kašiku, jeeejNadam se da je terasa na takvom strateškom položaju da miris ne ide kod komšija, inače ne verujem da će biti oduševljeni 😀Odlično je to. Ja imam plinski rešo u sklopu nekog roštilja, u udaljenom kutku bašte, pa tamo kuvam miomirisne specijalitete kad god mi vreme to dozvoljava.
August 9, 2025Aug 9 Bokali za filtriranje vode, iskustva?Naginjemo trenutno ka Filipsu, deluje da je efikasnije od Brite.
August 9, 2025Aug 9 Oni koji imaju najdostupnije filtere, tj najmanje bezobraznu cenu istih. Nama takvo iskustvo bilo u Moskvi gde je to bilo must have, jer žuta voda i sl. Brita bese tada najpovoljnija sa trista raznih preciscivaca u patronama.
August 9, 2025Aug 9 Najpovoljniji je neki ruski Akvafor.Ja imam Britu, izuzetno zadovoljan.Filtere kupujem direktno od distributera, ima na sajtu, uzmem 12 komada (za celu godinu), em ima popust, em ne placam postarinu. Edited August 9, 2025Aug 9 by brusli
August 9, 2025Aug 9 Ja koristim Britu u Londri - zadovoljan. Majka ima Akvafor u BG - i ona je zadovoljna njima.
November 18, 2025Nov 18 Nije još stig'o, ali Venom je kupio nešto što je oduvek hteo da ima. Rice Cooker!
November 24, 2025Nov 24 On 11/18/2025 at 7:33 PM, Venom said:Nije još stig'o, ali Venom je kupio nešto što je oduvek hteo da ima. Rice Cooker!Stigao? Probao?