duda Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 ja imam ozbiljnu frku od ekspres lonca, ne želim to blizu sebe. zašto ? pa ne mož' tu ništa da se desi, to o eksplozijama ekspres lonca su urbane legende :D
aram Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 brate, onaj bokal za moku-espreso je 6 puta opasniji :D
aram Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 ok, stra' je stra', nemam ni ja ekspres lonac, ne da mi zena da kupim :D
maheem Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Koja jela ispadnu dobra u ekspres loncu a koja ne bi trebali praviti u njemu?
kud u maglu Simoviću Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 (edited) kupus je vrh. koliko može da bude, jer je kupus u pitanju. e i suljpa, ako nećeš da ti smrdi u kući Edited November 4, 2015 by kud u maglu Simoviću
Frank Pembleton Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 Ma sva koja zahtevaju dugo kuvanje, čak i supa ispadne dobra ako se nema vremena a nećeš onu nes varijantu. Realno jedan od većih doprinosa fizike svakodnevnom životu! poslato sa WC šolje by BVK
Zverilla Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 tek pre neki dan sam otkrio koliko je ovo korisna stvar u kuhinji, a i u ostatku kuce zasad ih koristim da brzo i cvrsto zatvorim otvorene kese, videcu da li cu otkriti jos neku svrhu za ove stipaljkice
yolo Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 ja imam neki svapski vulgaris ekspres lonac koji sam recimo kupio u nekoj radnji tipa tschibo radio je OK neko vreme ali sada vise guma ne moze da izdrzi visok pritisak pa mi se x puta desavalo da mi na jednom mestu probije pritisak. realno bi trebalo da kupim novi dihtung ali se nisam time bavio, moracu da prostudiram ebay. jel neko imao slicne probleme?
duda Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 (edited) tek pre neki dan sam otkrio koliko je ovo korisna stvar u kuhinji, a i u ostatku kuce zasad ih koristim da brzo i cvrsto zatvorim otvorene kese, videcu da li cu otkriti jos neku svrhu za ove stipaljkice ja za zatvaranje kesa (uglavnom onih nekih u kuhinj) koristim ove fekelmanove i baš mi je korisno pomagalo ed. gazo, svaka radnja koja prodaje ekspre lonce, uglavnom prodaje i te dihtunge, samo treba da znaš veličinu. Edited November 8, 2015 by dùda
Haralampije Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 ja imam neki svapski vulgaris ekspres lonac koji sam recimo kupio u nekoj radnji tipa tschibo radio je OK neko vreme ali sada vise guma ne moze da izdrzi visok pritisak pa mi se x puta desavalo da mi na jednom mestu probije pritisak. realno bi trebalo da kupim novi dihtung ali se nisam time bavio, moracu da prostudiram ebay. jel neko imao slicne probleme? pa pomenuo sam negde iznad da tu gumu treba posle par godina menjati.lako je kod metalcevih modela,ljubazni su i posalju ti novu ali za tvoj slucaj mozda jedino ebay pomaze.tesko da ces naci isti model kod nas,jer nije samo precnik bitan vec i sama konstrukcija dihtunga
Frank Pembleton Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 ja za zatvaranje kesa (uglavnom onih nekih u kuhinj) koristim ove fekelmanove i baš mi je korisno pomagalo ed. gazo, svaka radnja koja prodaje ekspre lonce, uglavnom prodaje i te dihtunge, samo treba da znaš veličinu. Meni pre nekoliko godina doneli ove stipaljke iz inostranstva kad ih ovde jos nije bilo.Bio sam sumnjicav ali do jaja su...Verovatno ih sad vec ima i po plasticarama...
Venom Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 Bunili se non stop da nozom ostecujem poklopce - ovo navodno radi pos'o.
Recommended Posts