Jump to content

Ruskinje /i poneki Rus ali retko/ - u Beogradu i Srpijici

Featured Replies

Nisam rus, ali mogu da pogledam

• Replies 439
  • Views 35.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dobro upućena prijateljica je oduševljena sto (kaže ona) uveče u izlascima ne nose bruseve. Ruskinje, ne Rusi. Neki je opšti utisak da su bgd Rusi malo moderniji nego naši ljudi. Meni odevnim kombinac

• ostadoh dužan ovo....   rešio da izvedem ženu za valentinovo, ipak je 25 godina iza nas pa kao ajd da bude malo kao nekad.   prvobitni plan je bio da odemo kod nami u istok na pali

• Ovo me podseti na poslednje putovanje u Moskvu, pre jedno deset godina.   U nekom restoranu pitam gde je tualet i kazu oni meni 'pravo' (sto je, je li, na ruskom, desno) - i ja krenem pravo

Posted Images

12 hours ago, Eleniko said:

F6prpgAXoAA9Prd?format=jpg&name=large

Crni matira u 2 poteza

• Author

ova desno je nešto osebujno objašnjavala ovoj levo.

inače sam se jutros naspavan i blago otrežnjen setio našta me podsetio vajb u baru

čist japan, kao kad u nekom gradu koji ne mora nužno biti opšte mesto putovanja /tokio, kjoto/ već i npr širakava ili kanazava 

izađeš u grad i završiš u nekom ili baru ili šta već, može i obična izakaja

i zatekneš kultivisane i fine ljude sa kojima može da se super mingluje

kao totalni da ne kažem savršeni stranac

dugo sam bio jedini binsr u lokalu posle je došao još jedan lik koji je nekome na engleskom objašnjavao da su ovo najbolji kokteli u gradu /za normalne pare, dodajem - od 450 do 550 din/

sinoć smo se družili sa maksom i antonom iz pitera, sledeći put ćemo da iscimamo šahistkinje ili ove što rešavaju integrale dok cirkaju old fashioned

možda bude i ovako

13041342_10153617089127643_1944582371235

Edited by Eleniko

On 12. 9. 2023. at 13:40, Filozof manijak said:

A posle se bune kad uvozimo Albanke :fantom:

javi matereti kad uvezesh da pochnemo da se bunimo :lolol:

On 12. 9. 2023. at 13:32, Patty Lee said:

Dakle naši muškarci, kad ih vidim u onim uskim pantalonicama i/ili patiko-cipelama postajem stabby. 

jao to su one pantalonice koje korisnika obavezuju da malo i vrcka i on jadan shta ce :rolf:

:fantom:

Oh to be young again, and to ruin my mental health (again)...

Ja tek sad skontala ko je eleniko, haha 😂

Koje kasno paljenje :isuse:

7 hours ago, mraki said:

:fantom:

kad zazmurim chujem donalda trampa :lolol: :ph34r:

nema sanse da pustim taj video. vidi se po faci da je zesci smor. 

• 1 month later...
On 12. 9. 2023. at 12:17, ducca said:

Ali ozbiljno, vide li neko do sad kakvu Ruskinju u Bgd da zapravo može da se podvede pod termin “riba”? :unsure: 

Izvoli doci u Zemun.

Neverovatan procenat lepih i atraktivnih. + se razlikuju na prvu, uglavnom. (kada kazem razlikuju mislim uglavnom po stavu i oblacenju, ne kvalitativno - jer i zemunke su bas lepe zene u proseku)

Edited by Caligula

• Author

ja sam taman zaboravio koliko su rusi a naročito ruskinje superiorni domicilnom stanovništvu, da ova dva dana koliko sam ovde idem po vračaru sa vilicom do zemlje. počeo sam da se okrećem za muškarcima, to nikad nije bilo.

• Author
On 29.9.2023. at 9:23, banecare1 said:

nema sanse da pustim taj video. vidi se po faci da je zesci smor. 

ja sam pustio i odustao posle trećine. ruskinja se smorila što je postala alkos u srbiji, što fakat jeste ordure bizzare.

1 hour ago, Eleniko said:

ja sam pustio i odustao posle trećine. ruskinja se smorila što je postala alkos u srbiji, što fakat jeste ordure bizzare.

sada me interesuje da li pije rakiju ili nesto drugo. 

dolazim  sa kineskom delegacijom u beograd za par dana. prvu nedelju cu biti prilicno zauzaet, kasnije svakako planiram da odem malo do ruskih barova, restorana i na kviz. da vidim kakvo je rapolozenje u narodu...

neko je spominjao ruski bar u francuskoj. kako se zove? 

как тебя зовут? :D

@banecare1 Ja sam, ali nije u Francuskoj, nego s druge strane, na početku Strahinjića Bana. :isuse: Birds se zove.

edit: Ne bi me čudio da se u međuvremenu stvarno otvorilo i nešto u Francuskoj. :unsure:

Edited by Patty Lee