December 11, 2025Dec 11 1 hour ago, Marcus Wulffings said:Moje vreme dolazi vrlo brzo, niste svesni koliko brzo, pizda vam materina... pogled.
December 11, 2025Dec 11 1 hour ago, Marcus Wulffings said:baš slatko morsko prasečestitam!ed. al okice, obrvice i debeli kapcied-2 i šapice i uvca, ma sav je šećer Edited December 11, 2025Dec 11 by Sara
December 11, 2025Dec 11 On 8. 12. 2025. at 18:49, barfly said:Viršlijada u Zagrebu Bio mi je tu zagrebački prijatelj, sa svoja dva jazavičara.Zovu se, necete verovati, Milutin i Dragutin.
December 14, 2025Dec 14 došli smop u selo. blesa je dotrčala kada je čula sirenu. hranjenje podgrejanom čorbicom i koječim. ustanovilča je da je na verandi najlepše da se smeti u mojoj fotelji ljuljki. malo sezaljula kada uskoči, posle joj je fino. ovo moje dvopje, dremaju na jastucima u kući.
December 14, 2025Dec 14 1 hour ago, đorđe geprat said:bem ti brzinu i tipfelere. bruka.Nema veze, svima nam se dešava. A mozak sam isfiltrira
February 1Feb 1 psa mi muči dijareja treći dan. ona je dobro, jede, izmet je normalne boje, dajem joj da jede lako varljivu hranu ali dijareja istrajava. jedan od razloga dijareje može da bude bakterijski ali koliko me je deepseek uputio i zaplašio ni malo nije pametno davati joj antibiotike na svoju ruku. sutra će je voditi kod veterinara, prekosutra ako se ne smiri kod onog bolje opremeljenog koji je tridesetak km daleko u međuvremenu da li je ovo sa antibioticima tačno?