May 2May 2 15 hours ago, vracharac said:Nisu moji, samo su prisutni na prvomajskom rostilju. Pripadam onima koji ih se plase, ali ovi su mirne dobriceOd nečeg se mora početi. Nisu svi psi za taze vlasnike. Ovima se treba malo više baviti dok su mali. Socijalizacija pre svega, kao i kod bulova. Ili ovih bulija, što ih pomenu Mustang. Problem je što ih bije glastm, a desi se npr najobičnije pseće kačenje koje gledamo svako malo po parkovima. Onda naravno svi pokažu prstom na pita i to mi baš ide na nerve. Ova moja mrzi da je zaskaču. Jednom je tako oborila velikog šnaucera (kud ne snimih, ali bio sam ponosan na nju) i na kraju sam bio kriv ja što imam opasnog psa. Važi. Edited May 2May 2 by Meduzalem
May 13May 13 PL PDZL ZDodavno gledm ove moje pse i nikako da ukačim koji je redosled pokreta nogu kod kretanja. nema slou moušna.koji je redosled?
June 15Jun 15 On 13. 5. 2026. at 23:29, đorđe geprat said:PL PDZL ZDodavno gledm ove moje pse i nikako da ukačim koji je redosled pokreta nogu kod kretanja. nema slou moušna.koji je redosled?Trebalo bi u kretanju da bude prednja desna-zadnja leva i sve tako… ako se pas kreće obe leve-obe desne onda je to tkz “ravanisanje” . Valjda, pravo da ti kazem nisam sigurna. Ne znam ni zasto je to vazno ali mnogi oko te teme pogibose🤪Izgleda da je bitno kod pasa koji su u osnovi kasači, kao vukovi npr Edited June 15Jun 15 by Sara
Saturday at 10:195 days a donje kljovice su hit za sebe 😂❤️AQN1Npic_AxCFwlJ65dEqnnYGVWHCW6_5wXsAPpqbG3Y0P-4ZvnE7CBaMSaQGArTYFyjQ8LhNnnXufZEsxlwLWruOG6cQOHKnwDfUjE4bQ.mp4 Edited Saturday at 10:215 days by Meduzalem