March 13Mar 13 Popular Post Pokrao sam s neta, šaponjić je bio jači od mene Edited March 13Mar 13 by Meduzalem
April 15Apr 15 Znao sam da je kučkar. Osim poznatog hobija sa umetničkim slikama, Dule je bio i audiofil, kučkar i strastveni čitalac.
April 15Apr 15 Sinu se pojavile Lipome, masno tkivo, pocinje da stari, ima vec 9.5godina.. Anyway, preporuka za turkey tail prah od pecurki... Jedna nestala, druga se smanjila za 6 meseci. Dajem mu mali nokat toga uz dorucak i veceru pomesano. Nece vise da ide na strmiji hajk. Stane i ne mrda i glavu mi vrti da se vratimo nazad. Blazi mu je okej. Malo mi zao zbog toga ❤️
April 15Apr 15 @zmanic audiofil, slusao podcast, knjige i to? Kakva divna ljubav porodice, njega i Zute😍😊😊.Imati psa za nekog znaci:Ja sam svoj zivot podredila psu, nije ni to normalno. Od braka, posla, socijalnog zivota, putovanja, prvo Ivan pa sve oko toga. I kad pomislim da nemam jos puno godina sa njim, jos sam ludja onda 🤦🏼♀️Svesna sam svega al ta cista ljubav izmedju nas me potpuno obuzela.Posle njega, bar 10godina solo da na miru putujem, idem u tri lepe materine.Vec sam istraumirana sto ga sad ostavljam na 4 dana pa onda jun-jul 5-6-7 nedelja rs i cg. Oboje cemo srcani udar. Kao ET i Eliot smo 🤦🏼♀️😭Cim me nema on je letargican, do zivota mu nije. Povraca, proliv.... Nece da jede.Ljubim ga u ovo izbaceno koleno 😁Hmm, trebalo bih da osisam, opet ce pakao od vrucine biti Edited April 15Apr 15 by mustang
April 15Apr 15 PItanje za iskusne kučkare...Čuo sam tezu od prijatelja koji je kučkar decenijama, da je pogrešno šišati psa jer mu sa tako nešto sjebava oko (pod)dlake. Jel ima smisla ta tvrdnja?
April 15Apr 15 ne znam za ove rase sto se friziraju, pufnaju (pudle, itd), ali one za koje znam: umesto sisanja - trimovanje, i makaze za siske, bradu, izmedju prstiju i sl. ali, vreme i jovovsko strpljenje danas vise niko nema, nego udri na dvojku-trojku, cupaj poddlaku.trimovanje krati i proredjuje dlaku. i, ostavlja je ostrom, sto je vazno zbog vode, na primer.poz Edited April 15Apr 15 by le petit nicolas
April 15Apr 15 1 hour ago, mustang said:@zmanic audiofil, slusao podcast, knjige i to?....Ne baš, bio je audiofil starog kova: gramofon, vinil, birani CD-i i vrhunski HiFi uedjji .... Odavno je bio gost časopisa Moj Pas, mislim da je i tada bio bledožuti Labrador (mešanac) po imenu Klara ... tako nekako, više se ne sećam. Potražiću u nadi da sam sačuvao taj broj.
April 15Apr 15 Našao sam: časopis Moj PAS broj 6 iz 2014. godine.Keruša je Lara, dodao sam jedno slovo. Ali pošto vi niste obična publika, sutra ću lepo uskenirati i objaviti tih par stranica na prigodnom mestu, ovde na Forumu.