October 26, 2025Oct 26 ćera je pitala AI za Blesinu genetiku.odgovoriše da je po izgledu moguće mešanka terijera i labradora.
November 23, 2025Nov 23 psi imaju identičnu mutaciju na genu kao osobe koje su ekstremno prijateljski nastrojene prema drugima. ebeš svet u kojem bar 90% ljudi ne deli rikijev sentiment.
November 24, 2025Nov 24 Pas progutao pola Milpro (antiparazitik) za mačku. Veterinar se ne javlja. Da paničim?Tableta bila u ćevapu koji mačka nije htela.Edit: javio se vet. Sve ok. Ne bi trebalo ništa da joj bude. Edited November 24, 2025Nov 24 by Boksi
December 1, 2025Dec 1 Nije nas, a volela bih da jeste Lagotto romagnoloTrckarao je veselo oko nas, njuskao i zagledao, a ja se bas ni malo nisam bojala...eto ipak nije do mene nego do kuka 😉
December 2, 2025Dec 2 pozdrav za drugara!(nije moj, komšiničin je, tačnije ja sam njegova, moja kuća je i njegova kuća. jedini pas kod kog nikad trunku agresije nisam osetila, predivno jedno stvorenje)
December 2, 2025Dec 2 kad baš mora zalaje, ali nevoljno. često imam utisak da je frustriran što ga ne razumemo kad 'brblja'