Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Divan tekst! Hvala @zmanic ❤️

Ja kad sam bila mala, 2-3-4 godine uopte nisam bila svesna da nam je pas - pas bio. Bila mi je isto kao mladja sestra.

Edited by mustang

• Replies 6.4k
  • Views 690.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• @Filozof manijak Evo udomljenog slatkiša...

• JozoMujica
    JozoMujica

Danas smo uspavali Belu. Poslednjih meseci je imala velikih tegoba, nakon što su joj letos zbog nekih degenerativnih promena ostale nepokretne zadnje noge, život se i za nju i za nas sa njom pretvori

• ja sam danas uspavala moju Kuki..13 godina predivne psece duse,bukvalno najbolji pas na svetu!!! bubrezi su joj otkazivali pa smo 6dana isli na celodnevne infuzije...ali od sinoc nije mogla da ustane

Posted Images

Bokte... A kakve pametne oke ima. :D

lolol

Edited by Klara

kakav metak od kuceta!

a prizemljio se u zenino narucje preciznije nego nadja komaneci s dvostrukog razboja. wub

Edited by le petit nicolas

Za vreme korone, neka zena rentala dvoriste sa tim pizdarijama, njeni psi idu na takmicanja... Ja izrentah da vodim Ivana 🙄

Kakve sulude ideje meni ponekad padnu na pamet... Mislim, on je bas agilan, moze u mestu 180stepeni da se okrene... Anyway, nece na klackalicu. Jedva ga stavim na nju... Napravio par koraka ali cim je krenula da ide na dole zapalio sa nje. Nece u tubu... Ajd nikad nije bio u kavezu, mali je klaustrofobican... Idem ja prva... Usla cela do pola tube stigla, on samo glavu u nju a telo napolje. I nece i nece....

Ajd one stapice levo desno.... Ma to njemu naucna fantastika.. Idem ja prva, on me gleda jel sam cista uopsta.... Jedino je preskakao sipkice i imala je gumenu ljuljasku pa smo na tome bili i ljuljali se al ni tu mu nije bilo svejedno...

Al najgluplja stvar sto sam uradila je odvela ga za vreme korone, opet 🤦🏼‍♀️, na labuda malog pedolino. Romanticna idila, pedalini osvetljeni. na jezerce prepuno pataka i ptica. Pticara odvela na jezerce sa patkama. PTICARA ODVELA MEDJU PATKE!!! 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Genije..... Dosli spasioci da nas pitaju da li smo okej jer se jedino nas labud haoticno mrdao levo desno.....zato sto je pas vukao da skoci u vodu a ja idiot ga jedva drzim dok pedaliram da se ne prevrnemo. Presela mi romantika i avantura.

Screenshot_2026-04-24-17-43-55-44_680d03679600f7af0b4c700c6b270fe7.jpg

Edited by mustang

Ako sam rekla, da ponovim 😁

Masno tkivo kao grasak sto se zove lipomas moze da se smanji i nestane uz turkey tail mushroom powder

Ivanu se pojavile bile dve, jedna je skroz nestala druga se bas smanjila.

On 15. 4. 2026. at 19:28, mustang said:

Ja sam svoj zivot podredila psu, nije ni to normalno. Od braka, posla, socijalnog zivota, putovanja, prvo Ivan pa sve oko toga. I kad pomislim da nemam jos puno godina sa njim, jos sam ludja onda 🤦🏼‍♀️

Imao sam isti slučaj. Jedino rešenje je bilo odmah uzeti drugog, inače bih se živ raspao. Tako mi je Zoi ušetala u život. heart

unnamed (1).jpg

I ovako svake noći. Spava pored kao da mi je riba. Čik je pomeri s mesta, teška ko tuč.

unnamed (2).jpg

Redovno u potrazi za svojom najvećom strasti - hranom, čak i kad su to samo bombone i mandarine. I to jede. hihi

Da ih udavis od ljubavi ❤️

Njena kuhinja 😂... Da ti pocisti malo tamo od mrva 😁

Kako se nas dvoje savrseno mazimo, on kao da je ortopedski jastuk 😁

Al mene psi tretiraju kao moji sestrici i deca generalno. Niko me shvata ozbiljno, rade sta hoce, potpuna anarhija. Sve cu da ih podavim 😜😍❤️

IMG-82f4a25614a51cc706edb4cef50a3c27-V.jpgIMG-a7f06cdd8fd0a1db2f516567963ca544-V.jpgIzgledaju da se useres a takve mice i maze nemam reci

Prvomajska afterroštiljska siesta

A stomak ko bure

Screenshot_20260501_182953.jpg

Debeljonka wub

3 hours ago, vracharac said:

IMG-82f4a25614a51cc706edb4cef50a3c27-V.jpgIMG-a7f06cdd8fd0a1db2f516567963ca544-V.jpgIzgledaju da se useres a takve mice i maze nemam reci

A pa to su "rođaci" ove moje. Imao sam povremenih priseravanja jer šetam bula bez povoca, pretpostavljam da je ista stvar kod tebe kad samo vide pitove. Vrlo nepravedno ostrakovane rase.

4 hours ago, mustang said:

Al mene psi tretiraju kao moji sestrici i deca generalno. Niko me shvata ozbiljno, rade sta hoce, potpuna anarhija. Sve cu da ih podavim 😜😍❤️

A i tebe vole psi da prcaju? Imam jednog u kući koji ne sme da izvede Zoi bez povoca jer ga je zajebavala, jurio za njom svaki put. Od tada strogo povodac i kad baš mora on da je izvede. Btw, vole i konji da zajebavaju ako osete da mogu. lolol

Evo i mog slučaja …. dupe bi dala za hranu

IMG_7598.jpeg

9 hours ago, Meduzalem said:

A pa to su "rođaci" ove moje. Imao sam povremenih priseravanja jer šetam bula bez povoca, pretpostavljam da je ista stvar kod tebe kad samo vide pitove. Vrlo nepravedno ostrakovane rase.

Nisu moji, samo su prisutni na prvomajskom rostilju. Pripadam onima koji ih se plase, ali ovi su mirne dobrice

Ni jedne rase se ne plasim, cak naprotiv, al sam suzdrzana sa americkim bulijima, civavama, sitzu i dalmatincima.... Ono tipa ti dodji meni ako hoces da se pozdravis.