Jump to content

Featured Replies

evo da priložim gospodina japancadsc00386ky8.jpg i dsc00276tk1.jpg

Edited by PitBull

Francuz na odmoru:100_0141.jpg

Edited by msmodesty

Japanac i Francuz (cek, jel Francuz ili Luksemburzanin ;) ?) su obojica - :wub: .

Japanac i Francuz (cek, jel Francuz ili Luksemburzanin ;) ?) su obojica - :wub: .
hvala :heart:nemoj mu stajati na muku - razvlastili su ga rodjenog FR drzavljanstva i dali mu Luxo pasos a da ga nisu ni pitali :lol:od tad se zezamo kako su ga se preci odrekli - znas kako je to :D
hvala :heart:nemoj mu stajati na muku - razvlastili su ga rodjenog FR drzavljanstva i dali mu Luxo pasos a da ga nisu ni pitali :lol:od tad se zezamo kako su ga se preci odrekli - znas kako je to :D
Jel to zarad bolje integracije ? :D
Jel to zarad bolje integracije ? :D
:lol:nego podseti me ti da nesto pitamok, pasosh je bilo lako promeniti, boli njega uvo (a veliko je uvo) gde zivi, ali me ovo zanima:da li je moguce da primecuje svoju rasu?u Luxu ima svega 4-5 baseta i tu je svaki put sreca i veselje kad se sretnemopa tako i pitanje: da li se psi istie rase prepoznaju i vise druze?

asko izašao u kučećim novinama! cela stranica njegova! :D :heart:

• Author

I Asko i vucjak i Idifix su :wub: & heart:.@ msmodesty-ako slucajno za par meseci budem u evropskim krajevima i ako se vidimo, moras da mi das da se slikam sa Idifixom.:)Obozavam basete.:)

I Asko i vucjak i Idifix su :wub: & heart:.@ msmodesty-ako slucajno za par meseci budem u evropskim krajevima i ako se vidimo, moras da mi das da se slikam sa Idifixom.:)Obozavam basete.:)
:thumbsup: avec plaisir :)Idifix ima kolekciju fotografija sa PPP clanovima :)
  • Author
:thumbsup: avec plaisir :)Idifix ima kolekciju fotografija sa PPP clanovima :)
Merci.:) :thumbsup:
  • Author
Sto ste mu uvrtali rep?!
Zato sto je odlika Akita, kao rase, uvrnut rep.Niko mu nije uvrtao.

vidim iskusan si sa psima. btw. prijavio sam te orki zbog nojeta i zivote. <_<

Zato sto je odlika Akita, kao rase, uvrnut rep.Niko mu nije uvrtao.
Uki, BGhost se šalio...
  • Author

@ Precog-kako ti ne dosadi?:rolleyes:@ PitBull-ne znam ga, pa ne znam da li je poznavalac pasa, pa sam to napisao just to be on the safe side.:)

@ PitBull-ne znam ga, pa ne znam da li je poznavalac pasa, pa sam to napisao just to be on the safe side.:)
ovde su skoro svi on the safe side... za sad. elem, BGhost se zezao, i to je moj konačan odgovor. :)