PitBull Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 (edited) evo da priložim gospodina japanca i Edited December 6, 2007 by PitBull
msmodesty Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 (edited) Francuz na odmoru: Edited December 7, 2007 by msmodesty
Althea Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Japanac i Francuz (cek, jel Francuz ili Luksemburzanin ;) ?) su obojica - .
msmodesty Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Japanac i Francuz (cek, jel Francuz ili Luksemburzanin ;) ?) su obojica - .hvala :heart:nemoj mu stajati na muku - razvlastili su ga rodjenog FR drzavljanstva i dali mu Luxo pasos a da ga nisu ni pitali :lol:od tad se zezamo kako su ga se preci odrekli - znas kako je to :D
Althea Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 hvala :heart:nemoj mu stajati na muku - razvlastili su ga rodjenog FR drzavljanstva i dali mu Luxo pasos a da ga nisu ni pitali :lol:od tad se zezamo kako su ga se preci odrekli - znas kako je to :DJel to zarad bolje integracije ? :D
msmodesty Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Jel to zarad bolje integracije ? :D:lol:nego podseti me ti da nesto pitamok, pasosh je bilo lako promeniti, boli njega uvo (a veliko je uvo) gde zivi, ali me ovo zanima:da li je moguce da primecuje svoju rasu?u Luxu ima svega 4-5 baseta i tu je svaki put sreca i veselje kad se sretnemopa tako i pitanje: da li se psi istie rase prepoznaju i vise druze?
PitBull Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 asko izašao u kučećim novinama! cela stranica njegova! :D
uros_s78 Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 I Asko i vucjak i Idifix su & heart:.@ msmodesty-ako slucajno za par meseci budem u evropskim krajevima i ako se vidimo, moras da mi das da se slikam sa Idifixom.:)Obozavam basete.:)
msmodesty Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 I Asko i vucjak i Idifix su & heart:.@ msmodesty-ako slucajno za par meseci budem u evropskim krajevima i ako se vidimo, moras da mi das da se slikam sa Idifixom.:)Obozavam basete.:) avec plaisir :)Idifix ima kolekciju fotografija sa PPP clanovima :)
uros_s78 Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 avec plaisir :)Idifix ima kolekciju fotografija sa PPP clanovima :)Merci.:)
uros_s78 Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Sto ste mu uvrtali rep?!Zato sto je odlika Akita, kao rase, uvrnut rep.Niko mu nije uvrtao.
precog Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 vidim iskusan si sa psima. btw. prijavio sam te orki zbog nojeta i zivote. <_<
PitBull Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Zato sto je odlika Akita, kao rase, uvrnut rep.Niko mu nije uvrtao.Uki, BGhost se šalio...
uros_s78 Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 @ Precog-kako ti ne dosadi?@ PitBull-ne znam ga, pa ne znam da li je poznavalac pasa, pa sam to napisao just to be on the safe side.:)
PitBull Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 @ PitBull-ne znam ga, pa ne znam da li je poznavalac pasa, pa sam to napisao just to be on the safe side.:)ovde su skoro svi on the safe side... za sad. elem, BGhost se zezao, i to je moj konačan odgovor. :)
Recommended Posts