March 14, 201411 yr kad vec divanite o racunu za infostan, znate li da ucesnici rata placaju 50%? Da, da, svako ko je bio mobilisan makar i na jedan dan.
March 14, 201411 yr a jel mogu ja da dobijem popust zato sto nisam ucestvovao u ratnoj klanici, streljao civile, silovao devojcice, palio kuce i tako dalje?
March 14, 201411 yr Ja sam tek pre par godina čuo za taj popust i pretpostavljam da o tome odlučuje lokalna samouprava.
March 14, 201411 yr a jel mogu ja da dobijem popust zato sto nisam ucestvovao u ratnoj klanici, streljao civile, silovao devojcice, palio kuce i tako dalje? ne moze, sto nisi na vreme razmisljao. mogao si barem, kao ceda, da ucestvujes u oslobadjanju backe palanke.
March 19, 201411 yr "Ugled JNA u ratu" grafit bi trebalo zakonom zastiti. Nemam pojma zasto, al to mi je najefektivniji natpis u ovom gradu.
March 19, 201411 yr kraljevi sarkazma nisu svi ucesnici rata = zlocinci alooo naravno da nisu, aloooo, nisam to ni rekao ali u svakom slucaju ucesce u onakvom ratu nije nista za ponos, a kamoli za diskriminaciju onih koji u toj prici nisu ucestvoval.
March 21, 201411 yr Pozdravlja vas Enpe 40 i želi sa vama da podeli ovo remek delo, laureata nagrade "Najvisi plafon centra staaarog Dorcola". Indžoj!
March 21, 201411 yr biljana s. likes that joooj, al je ovo neprijatno. meni je inače ta zipa yoma .... ne znam. ima je svuda, ali kao da je tu jer se druži, a ne zato što ona stvarno nešto zna ili što ima neki talenat