Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

i dalje ne mogu da se oporavim sta sam procitao. pa oni su im znaci dali najlepsu zgradu u Beogradu, da se tu izivljavaju, da lazu...

puuu jebem ti...

1506880_612873628790216_630970913_n.jpg

Počelo je!

Rekonstrukcijski radovi na jednom od najlepših beogradskih zdanja, zgradi Geozavoda (Beogradska zadruga).

Posted

tja, šta da se više trtimo i bunimo...

kupiće svakog i svi će se keze kako je sve super, svejedno dal su botovi ili klasični grebatori, ionako smo oduvek bili prepuni i jednih i drugih :(

dsc06706.jpg

dsc06707.jpg

Posted

čujem stigle vam neke promene u vidu malo sočnijih računa za vodu od infostana  :fantom:

spek-vesna-pesic_620x0.jpg

Posted

Meni normalan racun. A u junu mi stiglo da smo potrosili jebenih 77 kubika. Isao, zalio se, djaba. U decembru mi doslo da nas u stanu zivi 11 (ima nas troje). Zalio se, ispravili.

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

Posted

Jebote, oni kradu i više to ni ne kriju. Jednog meseca tamo, drugog vamo.

Posted

Na uplatnici infostana za zajedničku struju u mojoj zgradi:

januar   -  92,50 dinara

februar - 591,30 dinara

i dogrevanje tople vode skočilo skoro duplo, ukupan račun infostana veći za ~1000 din.

pričao sa komšijom šta nam je činiti kad savatamo v.d. kućnog saveta, predlog pao: jedna žalba za celu zgradu

Posted

opasno ćete ih nasekirati žalbom.

samo 2 opcije imaju smisla:

1) ne plaćati ništa

2) plaćati šta god napišu na računu

sve ostalo je žalosno gubljenje vremena.

Posted

50396035053205bda7dacb359312898_big.jpg

Beograd -- Plato ispred zgrade "B" starog Generalštaba je raščišćen, a u narednom periodu bi trebalo raščistiti prostor u objektu "A", koji podrazumeva uklanjanje zgrade.
Kako je rekao ministar odbrane u ostavci Nebojša Rodić, na tom mestu bi potom mogao da se izgradi novi objekat.

Posted

čujem stigle vam neke promene u vidu malo sočnijih računa za vodu od infostana  :fantom:

Meni za 1100 rsd veći februarski račun za infostan od januarskog. Šlogirala sam se juče kad sam videla.

Posted

Meh, očekivano, i Şuki i Vuqi su sistematski & intenzivno krmčili keš i sredstva Ministarstva za burazerske ciljeve tokom celokupnog stolovanja, ovaj drugi intenzivnije zbog ograničenog manevarskog prostora though. Ništa čudno doduše, "projekat izvedenog stanja" (prvo dižeš/rušiš/modifikuješ/trampiš, pa tek onda tražiš dozvole) u paketu sa last minute tuning svih planova tako da prvobitni smisao potpuno pada u vodu su dominantni politički modus operandi sa građevinom odbrane još od kasnih osamdesetih. Sve to je lately postalo znatno agresivnije i mnogo ga je teže opravdati u smislu svrishodnosti i koristi po građane, Grad ili Republiku, ali poenta je ista, rasteraj™ i zagrabi™ pa vladaj.

Posted

te dve zgrade ocigledno smetaju™ iz raznih razloga, generalstab jna razrusen tokom nato bombardovanja.

arhitektonska struka neka drzi uramljene fotografije, vreme je za "trump plazu".

Posted

50396035053205bda7dacb359312898_big.jpg

ja cudim. kad je promenjen status zgrade? nisam ispratio pricu o zastiti.

i neka je ruse, sta ce nama bilo kakav modernizam koj kurac.

Posted (edited)

kad je promenjen status zgrade? nisam ispratio pricu o zastiti.

i neka je ruse, sta ce nama bilo kakav modernizam koj kurac.

jos je prosle godine velja ilic nesto trtljao o statusu zgrada, mislim da su ih vec tada izbacili kao zasticene.

a kako ministar odbrane najavljuje nove objekte na tom mestu, ocigledno postoje i zainteresovani.

edit: ili odrade postepeno, u najavi se pominje rusenje jedne a rasciscavanje druge zgrade.

Edited by Takeshi
Posted

kad je promenjen status zgrade?

Opcija A je da nije promenjen, nego će ga promeniti pod izgovorom da je morala da se ruši jer bi inače sama pala pošto su pomerili ulaz ili tako nešto. Opcija B je da je promenjen dok su svi gledali u nešto drugo, Teslu, izbore, Belgrade Waterfront... (Da ne kažem baš Beogradski vodeni front, daleko bilo priobalje.)