Lezilebovich Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 i dalje ne mogu da se oporavim sta sam procitao. pa oni su im znaci dali najlepsu zgradu u Beogradu, da se tu izivljavaju, da lazu... puuu jebem ti... Mikser Beograd added 2 photos. Počelo je! Rekonstrukcijski radovi na jednom od najlepših beogradskih zdanja, zgradi Geozavoda (Beogradska zadruga).
akibono Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 tja, šta da se više trtimo i bunimo... kupiće svakog i svi će se keze kako je sve super, svejedno dal su botovi ili klasični grebatori, ionako smo oduvek bili prepuni i jednih i drugih :(
Hella Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 čujem stigle vam neke promene u vidu malo sočnijih računa za vodu od infostana
SleeperSleep Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 Meni normalan racun. A u junu mi stiglo da smo potrosili jebenih 77 kubika. Isao, zalio se, djaba. U decembru mi doslo da nas u stanu zivi 11 (ima nas troje). Zalio se, ispravili. Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Hella Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 onda to paučenje po džepu ide sezonski, kaže blic da su izdejstvovane promene četiri puta jače nego za vreme pirgavog Samo što se stišala bura s očitavanjem brojila za struju, stiglo je novo iznenađenje: do četiri puta veći iznosi za vodu na uplatnicama “Infostana”. http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/448931/Ponovo-haos-sa-racunima-ovaj-put-za-komunalije
Filipenko Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 Jebote, oni kradu i više to ni ne kriju. Jednog meseca tamo, drugog vamo.
J-♣ Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 Na uplatnici infostana za zajedničku struju u mojoj zgradi: januar - 92,50 dinara februar - 591,30 dinara i dogrevanje tople vode skočilo skoro duplo, ukupan račun infostana veći za ~1000 din. pričao sa komšijom šta nam je činiti kad savatamo v.d. kućnog saveta, predlog pao: jedna žalba za celu zgradu
SleeperSleep Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 opasno ćete ih nasekirati žalbom. samo 2 opcije imaju smisla: 1) ne plaćati ništa 2) plaćati šta god napišu na računu sve ostalo je žalosno gubljenje vremena.
Takeshi Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 Beograd -- Plato ispred zgrade "B" starog Generalštaba je raščišćen, a u narednom periodu bi trebalo raščistiti prostor u objektu "A", koji podrazumeva uklanjanje zgrade.Kako je rekao ministar odbrane u ostavci Nebojša Rodić, na tom mestu bi potom mogao da se izgradi novi objekat.
Valk Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 čujem stigle vam neke promene u vidu malo sočnijih računa za vodu od infostana Meni za 1100 rsd veći februarski račun za infostan od januarskog. Šlogirala sam se juče kad sam videla.
Töölönlahti Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 Meh, očekivano, i Şuki i Vuqi su sistematski & intenzivno krmčili keš i sredstva Ministarstva za burazerske ciljeve tokom celokupnog stolovanja, ovaj drugi intenzivnije zbog ograničenog manevarskog prostora though. Ništa čudno doduše, "projekat izvedenog stanja" (prvo dižeš/rušiš/modifikuješ/trampiš, pa tek onda tražiš dozvole) u paketu sa last minute tuning svih planova tako da prvobitni smisao potpuno pada u vodu su dominantni politički modus operandi sa građevinom odbrane još od kasnih osamdesetih. Sve to je lately postalo znatno agresivnije i mnogo ga je teže opravdati u smislu svrishodnosti i koristi po građane, Grad ili Republiku, ali poenta je ista, rasteraj i zagrabi pa vladaj.
Takeshi Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 te dve zgrade ocigledno smetaju iz raznih razloga, generalstab jna razrusen tokom nato bombardovanja. arhitektonska struka neka drzi uramljene fotografije, vreme je za "trump plazu".
Аврам Гојић Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 ja cudim. kad je promenjen status zgrade? nisam ispratio pricu o zastiti. i neka je ruse, sta ce nama bilo kakav modernizam koj kurac.
Takeshi Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 (edited) kad je promenjen status zgrade? nisam ispratio pricu o zastiti. i neka je ruse, sta ce nama bilo kakav modernizam koj kurac. jos je prosle godine velja ilic nesto trtljao o statusu zgrada, mislim da su ih vec tada izbacili kao zasticene. a kako ministar odbrane najavljuje nove objekte na tom mestu, ocigledno postoje i zainteresovani. edit: ili odrade postepeno, u najavi se pominje rusenje jedne a rasciscavanje druge zgrade. Edited March 12, 2014 by Takeshi
Töölönlahti Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 kad je promenjen status zgrade? Opcija A je da nije promenjen, nego će ga promeniti pod izgovorom da je morala da se ruši jer bi inače sama pala pošto su pomerili ulaz ili tako nešto. Opcija B je da je promenjen dok su svi gledali u nešto drugo, Teslu, izbore, Belgrade Waterfront... (Da ne kažem baš Beogradski vodeni front, daleko bilo priobalje.)
Recommended Posts