April 14Apr 14 24 minutes ago, stajebrebilo said:Planiram dolazak u BG posle 18h, tako da je blok 41 onda najbolja opcija. Hvala!edit - a parking kod Jumbo TC, blok 24 ?Ima i nekih par parkinga u Brodarskoj kod šetališta, ja sam uvek nalazio mesta tu jer nije baš popularan deo, ali nisam bio bar 2 god, pa ako neko zna kakvo je stanje neka javi.https://maps.app.goo.gl/VKaqLCpTLSsqBuC5Aedit: doduše ne znam kako normalno odatle do sava centra Edited April 14Apr 14 by Dsnake
April 14Apr 14 21 minutes ago, stajebrebilo said:Planiram dolazak u BG posle 18h, tako da je blok 41 onda najbolja opcija. Hvala!edit - a parking kod Jumbo TC, blok 24 ?Ima više parkinga u Brodarskoj ulici pored reke. Npr. kod Parking servisa:700-800m peške do parkinga SC.
April 14Apr 14 4 minutes ago, Dsnake said:Ima i nekih par parkinga u Brodarskoj kod šetališta, ja sam uvek nalazio mesta tu jer nije baš popularan deo, ali nisam bio bar 2 god, pa ako neko zna kakvo je stanje neka javi.https://maps.app.goo.gl/VKaqLCpTLSsqBuC5Aedit: doduše ne znam kako normalno odatle do sava centra Ja nisam bio od novembra 2024. Čini mi se da su funkcionalni parkinzi (nije ih zahvatilo mostogradilište).A normalno do SC jedino nazad Zemunskom pa Vladimira Popovića
April 14Apr 14 2 minutes ago, kozha_klima said:Ja nisam bio od novembra 2024. Čini mi se da su funkcionalni parkinzi (nije ih zahvatilo mostogradilište).A normalno do SC jedino nazad Zemunskom pa Vladimira PopovićaNajbolji deo grada u koronino proleće.
April 14Apr 14 Koliko je bezbedno u toj Brodarskoj, posto covek ostavlja vise dana, nesto mi izgleda zabaceno.
April 15Apr 15 5 hours ago, stajebrebilo said:Poželjno je da nije baš daleko i da mogu peške do Sava centra sa malim koferom, a ako mora uzeću taksi pa se dovesti.Imaš nezonirane blokove odakle ima puno linija autobusa do SC. Mislim na prostor unutar blokova, ne na ulice koje ih okružuju.
April 15Apr 15 12 hours ago, brusli said:Koliko je bezbedno u toj Brodarskoj, posto covek ostavlja vise dana, nesto mi izgleda zabaceno.Oko parking servisa bi trebalo da je ok, radi neprekidno.Ima i ovo:Parking u LĆT je i dalje besplatan, u traženo vreme ima mesta sigurno pa 601 Palata pravde do SC
April 15Apr 15 Ipak će biti bla bla car, malko peške do SC ali sam bar miran...Hvala svima na pomoći !
April 15Apr 15 8 minutes ago, kozha_klima said:Bus okretnica verovatno, trake su žutePa jes' , kao da ce neko da postuje (i horizontalnu i vertikalnu) signalizaciju...
April 15Apr 15 gledam tu rampu kao potpuni laik, mislim da nama treba neki grčki bog gradskog transporta da bude gradski sekretar za saobraćaj. inače da bataljujemeoako može peške, okako ne jbg