March 29Mar 29 Popular Post jedno je postavljanje ograde sa bilo kojim ciljem, koji je mozda neki i ok, nego presecanje putanja na koje smo naviklli, iz razloga eto inati nam se gradonachelnik svaki put kad svrati (=chedina zebra, koja je meni lichno neprimetni istorijski pochetak politike "pa shta" i svega shto je usledilo), napravili smo besmnislen zahvat na saobracajnici, pa sad mora tako, ali sve smo realno radili iz inata. mislim, kao, stoji tu peshachki od izmishljanja peshachkog, svi su navikli da je tu, ali daj da ga premestimo tako da bash bodemo prste u ochi. tamo bre ima dva reda ograda josh sa saksijama izmedju. shta fali drvetu panduri kojd filozofskog chuvaju tarabu na ukinutom peshachkom koji, da se ponovim, tu je 300 godna, treba nam tu jer smo jebeno navikli, jel mozemo mi da se naviknemo na neshto u nashem gradu??? pa da nam to ne diraju, ili smo odmah neprijatelji progresa. oce deca da prelaze tu i shta? shto da se ne naviknemo, nashe je kao i promena pochetnih stanica na zelenom vencu, mislim, trista godina je nekako, ali sad mora da bude 15 gore a 706 dole, jer shta realno, da nije mozda zasedala velika komisija saobracajnih inzenjera i izrachunala to su mozda i nebitne stvari, ali 16 nebitnih stvari jedna za drugom, dok se evo grad gushi u vodi jer su sjebali apsolutno svaki protok bilo kakve materije, mislim, da...ozbiljne neprijatelje ima beograd Edited March 29Mar 29 by gospa buba
March 29Mar 29 Заборавили сте и фактор да Шапић једноставно мрзи Београд и Београђане иако је и сам 1
March 29Mar 29 27 minutes ago, johan nagel said:Заборавили сте и фактор да Шапић једноставно мрзи Београд и Београђане иако је и сам 1taj faktor se ne zaboravlja. s tim shto je i on samo splachina koja imitira gazdu (splachinu takodje, ali vrhunskog mrzitelja) i ne verujem da je mnogo gospodar nechega, ali eto ima kapacitet da kao neshto besni kad nije po njegovom. ne verujem da je shapic gospodar bilo chega, ukljuchujuci i sopstevene kuce.gospodar je pak neshto drugo, to je mrzitelj sa jasnom i dugorochnom agendom. ne propushta nishta. Edited March 29Mar 29 by gospa buba
March 30Mar 30 sad bolje pogledah ovu donju. most na adi, rukavac u koji se uliva govnjiva topčiderska reka. mesto za uživanje, par ekselans.
March 31Mar 31 5 hours ago, đorđe geprat said:zašto dama sedi sama?ova u belom sa belim šeširom. na slici gornjoj.Nobody loves Dixie?
March 31Mar 31 Čekaj ovo je kontra strana od NBG.A Cepter koji već ima "rukavac" u kupljenom brodogradilištu i planirao je da ljudi jahtama dolaze do gajbi?Propoooo?
March 31Mar 31 Zar nije planirana i jedna marina na Dunavu, ne znam tačno gde, ali se sećam obrazloženje. Da se parkiraju jahte gostiju sa Expoa.Toliko jahti u Beogradu, Monako da se postidi. Edited March 31Mar 31 by Arkadija