March 25Mar 25 On 18. 3. 2026. at 12:47, bradilko said:kako preko aplikacije platiti parking u beogradu za automobile sa stranim tablicama?mozes preko parking servis app platiti karticom
March 25Mar 25 Pa ne znam, ja kapiram da su ovo pripreme za šesti oktobarAli kad se setim i onog petog, bilo je nekih ograda na Slaviji, preskakalo se to, doduše s 20 godina lako je sve
March 27Mar 27 To se stavlja kod prometnih ulica koje pretrčavaju na crno. Postavlja se pitanje da li je u ovom slučaju opravdano, ali siguran sam da nije stavljeno kao prevencija u slučaju rev. Inače, planiram po svaku cenu da izbegavam novi Temu Loophole most. Kukala nam majka, i tetka pride.
March 27Mar 27 15 minutes ago, kralj said:To se stavlja kod prometnih ulica koje pretrčavaju na crno. Postavlja se pitanje da li je u ovom slučaju opravdano, ali siguran sam da nije stavljeno kao prevencija u slučaju rev.Inače, planiram po svaku cenu da izbegavam novi Temu Loophole most. Kukala nam majka, i tetka pride.Bamblbi probao domacu lozu?
March 27Mar 27 39 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:sta ga je prevrnulo?Previse opterecenja, premalo kontraopterecenja, na videu se vidi kako to izgleda u operativnom stanju.
March 27Mar 27 1 hour ago, kralj said:Inače, planiram po svaku cenu da izbegavam novi Temu Loophole most. Kukala nam majka, i tetka pride.Nije mala verovatnoća i da nećeš imati šta da izbegavaš. Sa stručne strane pratim malo šta rade i neki plan izgradnje je da sastave celu konstrukciju čeličnog luka na obali i posle je postave na već izgrađene stubove. Zvuči lako ali je to jako zahtevan inženjerski postupak, gde mora tačno da se zna kad i šta se radi i da se bude milimetarski precizan i tačan i milion stvari može da pođe naopako. A nadležni su ljudi koji jednu prostu nadstrešnicu ne mogu da rekonstruišu, kojima pada most u Kuli i stotine incidenata. Otprilike mi izgleda kao da majmun pokušava da svoje male drugare majmune pošalje na Mars. Slična je i verovatnoća da prođe bez problema i odrade kako treba.
March 28Mar 28 17 hours ago, kralj said:To se stavlja kod prometnih ulica koje pretrčavaju na crno. Postavlja se pitanje da li je u ovom slučaju opravdano, ali siguran sam da nije stavljeno kao prevencija u slučaju rev.Kralja Milana jeste prometna, ali pitanje je koliko se pretrčava van 3 pešačka prelaza na potezu (dužine 300m) Skupština grada - Apoteka Beograd i sa druge strane zgrade Narodne skupštine pa dokle god su je stavili, gde nema autobuskih stanica.Razumem postavljanje ograde na Terazijama gde nema pešačkog prelaza, ljude mrzi da idu podzemnim prolazom do stanice kod Moskve pa pretrčavaju ulicu, ali ovo nema nikakvog smisla, jer ko želi da pretrči "na crno" pretrčaće dok je crveno svetlo na jednom od tri pešačka prelaza. Edited March 28Mar 28 by reg
March 28Mar 28 Popular Post Mislim da je mnogo prostije. Neko je uzeo pare za postavljanje ograda, kao i za zamenu onih velikih manjim. Niko se nije udubljivao da li za tim postoji neka realna potreba i da li ima ili nema smisla, kome ce da koristi, a kome da smeta.
March 29Mar 29 slazem se. neko je uzeo 10% i to je sve. ali nisam siguran da je losa stvar sto su tu. pesaci pretrcavaju ulice kao da su u video igri i imaju 3 zivota, a dostavljaci i bahati vozaci se rutinski penju na trotoare gde god je to moguce.
March 29Mar 29 U Kralja Milana su trotoari, inače, napravljeni na visini koja nije baš pogodna za divljačko parkiranje. Ovim ogradama su samo napravili problem za ono malo radnjica koje su preostale na tom potezu, jer kako dostaviti robu. I več sam pisala, nemogućnost pristupa vozila hitnih službi. Pravi razlog leži u paranoji jednog čoveka, i naravno u ugradnji u cenu.
March 29Mar 29 1 hour ago, Grunf said:slazem se. neko je uzeo 10% i to je sve. ali nisam siguran da je losa stvar sto su tu. pesaci pretrcavaju ulice kao da su u video igri i imaju 3 zivota, a dostavljaci i bahati vozaci se rutinski penju na trotoare gde god je to moguce.10% 😁Kamo srece, Grunfe dragi...