Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Beograd

Featured Replies

1 minute ago, hazard said:

:ajde:

Zasto car:go u Svajcarskoj postuje zakon i zove se taxi, a u Srbiji nadlezne institucije proglasavaju nenadleznim, voze bez dozvola?

• Replies 31.7k
  • Views 2.7m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

Posted Images

Just now, hazard said:

A je l zafalila taksistima dlaka sa glave? Je li bilo ikakve reakcije, osim ljutnje...i nisu li na kraju dobili šta su hteli, od vlasti?

I zar na PPP ne postoji isti takav jednoglasan zaključak da je Vesić govno koje treba streljati?

Ne razumem stvarno šta hoćeš da kažeš. PPP je pizdeo na taksiste koliko i na sve ostalo, a generalno ljudi su trpeli taksiste koliko i sve ostalo.

Iskonstruisao si nešto nepostojeće

zar nisu poslednji dan protesta pocele tuce sa taksistima na savskom trgu?

relativno skoro kad je bilo ono sranje na staroj planini i ti ljudi su isli kod gospodara po resenje

pa reakcije nisu bile kao kad taksisti rade to isto

nisam mentol, uvidjam razliku izmedju prosecnog bg taksiste i stanovnika stare planine

samo po ko zna koji put nije problem u taksistima, oni su posledica i samo (mali) deo veceg problema

nesrazmeran je bes javnosti/ppp u odnosu na njihovu stvarnu ulogu

1 minute ago, Venom said:

Zasto car:go u Svajcarskoj postuje zakon i zove se taxi, a u Srbiji nadlezne institucije proglasavaju nenadleznim, voze bez dozvola?

u Americi se Uber zove Uber, Lyft se zove Lyft, u zivotu ne bih usao u so called taksi.

3 minutes ago, pbg12345 said:

zar nisu poslednji dan protesta pocele tuce sa taksistima na savskom trgu?

Dva tri tipa koji bi da se tuku s taksistima vs. meseci protesta protiv vlasti

pbg zakljucuje: ljude pogadjaju vise taksisti nego Vesic :D alal ti vera

1 minute ago, hazard said:

Dva tri tipa koji bi da se tuku s taksistima vs. meseci protesta protiv vlasti

pbg zakljucuje: ljude pogadjaju vise taksisti nego Vesic :D alal ti vera

ne glupiraj se

vesic blokira mesecima trg republike, dobijemo sta?

taksisti nedelju (dve? ) krenu fizicki obracuni

jebe mi se za taksiste, ali prilicno smara generalizacija, a jos i vise to sto mi se cini da glodjemo kosku bacenu od strane vlasti i bes usmeravamo na pogresnu stranu

bukvalno i da stoji svako slovo ovde napisano, opet je za to odgovorna vlast, a ne neki zika kvacilo iz kaludjerice

3 minutes ago, pbg12345 said:

ne glupiraj se

vesic blokira mesecima trg republike, dobijemo sta?

taksisti nedelju (dve? ) krenu fizicki obracuni

jebe mi se za taksiste, ali prilicno smara generalizacija, a jos i vise to sto mi se cini da glodjemo kosku bacenu od strane vlasti i bes usmeravamo na pogresnu stranu

bukvalno i da stoji svako slovo ovde napisano, opet je za to odgovorna vlast, a ne neki zika kvacilo iz kaludjerice

Pa ti se ne glupiraj, brate

Kakvi fizicki obracuni, koliko ih je bilo? Dva? U situaciji kada je grad blokiran zapravo mnogo gore nego radovima.

Eno i Bastac sa ekipom je blokirao radove na Trgu Republike.

Potpuno si preuvelicao stvar i povukao bezveznu paralelu

Edited by hazard

4 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

halo taksi od juče

dvema holanđankama od aerodroma do zelenog venca tražio 6k, one pripretile murijom i platile 2k

tražnja i ponuda, tržište transporta u bgd

Al kako je moguće da ljudi i dalje nasedaju na te fore? Već godinama imaš na aerodromu onaj šalter za taksi, uzmes vaucer, cena zavisi od dela grada u koji ideš, i to je to, sedaš u prvi koji je na redu, nema šta taksista da ti traži ne znam kolko para, piše na vaučeru cena i aj zdravo. Stvarno ne mogu da verujem da još ima debila koji prihvate da se voze s onim divljacima što se šetaju po dolascima i cimaju ljude u pola glasa taksi taksi. Takve i treba da deru, ko ih jebe. 

@hazard

mozda i samo jedan, ali je bilo jasno da se krecemo ka eskalaciji

da su protesti potrajali jos koji dan bilo bi vise sukoba

i bilo bi jako lepo kad bi beogradjani uvek na taj nacin odgovarali kad im neko blokira grad

samo sto nije tako

sns tortura traje godinama

i imamo efekat skuvane zabe

od sutra da dozvole kretanje gradom samo 2 staa dnevno jedina posledica bi bio da gori tviter

1 minute ago, palikaris said:

Al kako je moguće da ljudi i dalje nasedaju na te fore? Već godinama imaš na aerodromu onaj šalter za taksi, uzmes vaucer, cena zavisi od dela grada u koji ideš, i to je to, sedaš u prvi koji je na redu, nema šta taksista da ti traži ne znam kolko para, piše na vaučeru cena i aj zdravo. Stvarno ne mogu da verujem da još ima debila koji prihvate da se voze s onim divljacima što se šetaju po dolascima i cimaju ljude u pola glasa taksi taksi. Takve i treba da deru, ko ih jebe. 

Ne mogu da verujem sta citam   :frust:

1 minute ago, pbg12345 said:

@hazard

mozda i samo jedan, ali je bilo jasno da se krecemo ka eskalaciji

da su protesti potrajali jos koji dan bilo bi vise sukoba

i bilo bi jako lepo kad bi beogradjani uvek na taj nacin odgovarali kad im neko blokira grad

samo sto nije tako

sns tortura traje godinama

i imamo efekat skuvane zabe

od sutra da dozvole kretanje gradom samo 2 staa dnevno jedina posledica bi bio da gori tviter

Ja stvarno ne znam o cemu ti. Ono sto je radila vlast je izvelo hiljade, u jednom trenutku desetine hiljada ljude na ulice koji su jasno iskazivali svoje nezadovoljstvo.

I sada je to tebi ,,skuvana zaba" u odnosu na dva-tri lika koja su htela da se biju sa taksistima??

Ne znam vise sta da kazem stvarno

4 minutes ago, palikaris said:

kakva jebena budalastina od posta

1 minute ago, lo zingaro said:

Ne mogu da verujem sta citam   :frust:

Zašto? 

Just now, palikaris said:

Zašto? 

Ma nista krive holandzanke, trebalo ih i silovati pride.

2 minutes ago, hazard said:

Ja stvarno ne znam o cemu ti. Ono sto je radila vlast je izvelo hiljade, u jednom trenutku desetine hiljada ljude na ulice koji su jasno iskazivali svoje nezadovoljstvo.

I sada je to tebi ,,skuvana zaba" u odnosu na dva-tri lika koja su htela da se biju sa taksistima??

Ne znam vise sta da kazem stvarno

ma jebali smo im milu majku kako smo iskazali nezadovoljstvo

i nije to prestalo

teror vlasti je sve veci

priznali ili ne, pojeli smo jos jedno govno iz bebine kuhinje

ovo je kao kad se uhvati lopov taksista sa kanisterom nafte u svercu, a cisterne prolaze bez da ih iko pogleda

i onda ekipa koja ceka u redu ispred pumpe pljuje po taksisti

1 minute ago, lo zingaro said:

Ma nista krive holandzanke, trebalo ih i silovati pride.

Aj ne seri. Te prevare sa taksijem postoje na orgomnom broju aerodroma u svetu, al samo budale prihvataju da se voze s nekim likom koji se smuca po aerodromu i cima ljude jel vam treba taksi. Takve po difoltu odjebavas gde god da putujes. Osnovna stvar pre putovanja bilo gde je da odes na net i pogledas kako da dodjes od aerodroma do grada, i uvek ti pise da se pazis divljih taksista i kako da uzmes legalan taksi.