Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Beograd

Featured Replies

4 minutes ago, Leia said:

Stan je renoviran - spanski zidovi nisu bili u originalnom stanju vec tapete, kockasti dizajn.

Koristene i u zgradama pored.

Restoran na vrhu zgrade je vec bio nesto posebno - rotirao se i omogucavao nestvaran pogled na Beograd i okolinu.

Istu svrhu je imao i vidikovac na 23 spratu Beogradjanke: terasa sa koje vidis sve.....

Dok nisu napravili Studio B televiziju na istom i terasu zabranili za posetioce jos `90ih.

• Replies 31.8k
  • Views 2.7m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

• yabadaba
    yabadaba

Ako je ovo smislio za Terazije, Karaburma će biti spektakl

Posted Images

On 14. 7. 2026. at 22:47, msv said:

Obilaznica oko BG od danas nosi ime Milutina Mrkonjića

Se seca neko kada je mrka pred kamerama izvadio 100evara i dao sljakeru uz opasku 'evo da uzete gajbu piva, ladnog'. Bila neka vrucina velika.

E, to je bio titoizam 21.veka.

Mrka je bio lafcina..

jel se ikada taj restoran u genexu vrteo, jel uopšte restoran postojao??

12 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Mrka je bio lafcina..

Bio je strucnjak u svojoj oblasti, pre svega.

Po onome sto su projektovali on i CIP vec 40 godina grade svi ovi u svim vlastima.

Isto kao i Hajdin sa mostovima - mostovi po njegovim projektima, a pod imenima onih koje je kao Predsednik Komisije izabrao ce se graditi u narednih 200 godina.

Adhoc projekti poput BNV su losi zato sto iza njih ne stoji struka: Prokop je radjen jos 1976., kada se stanovnistvo tog kraja preselilo u novozgradjeno naselje Brace Jerkovic, ali nikome normalnom nije padalo na pamet da na peskovitom tlu Bare Venecije gradi ista vece od 4 sprata.

Do Vucica i Beograda na vodi...

Jedan jaci zemljotres i

Koliko ja znam, dok sa jos bio na arh, to vrtenje je bil u planu. Ali kada su stigli do vrha zafalilo je para za ringispil.

Nikada nisam upoznao nekoga da je bio u toj kafani. Mada se nikada nisam druzio sa genexovim bumbarima valjda bi za sve ove godine naiso na nekoga da mi kaze da je bio.

Mozda to i nije bila kafana vec haaarp antena, a nas lazu sve ove godine.

8 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

jel se ikada taj restoran u genexu vrteo, jel uopšte restoran postojao??

Restoran je postojao i vrteo se, bar do 1991. fantom

Ima tamo jedan portal, Vlada Gajić zna gde

Vrteo se nije. Ne postoji dokumentacija ili arhiv sa kadrom okretanja.

15 minutes ago, foto said:

Vrteo se nije. Ne postoji dokumentacija ili arhiv sa kadrom okretanja.

1. je radjena modernizacija trafo stanice i motora koji okrecu platformu restorana - vrteo se u probi tokom prijema radova.fantom

Ok druze, ali postavi se u to doba. Da li mozes da zamislis da ringìspil ne bi zabelezili filmske novosti, tanjug, borba, radio beograd, politika, borba.

Nisu nekadasnji mediji ovo sto se sada konzumira. I molim te nemoj da me bacis u bumere, imam ja do penzije jos mnogo, nego sam imao tu srecu da kao klinac ucim zanat od ljudi koji su votergejt dozivljavali kao nesto cemu stremeti treba. I novinari i fotoreporteri i,naravno, snimatelji.

Ili mislis da je pitanje rotiranja genexa toliko bitno da se o tome izbrise svaki trag.

Mada moze danas da se sve ai pobije. Mozda ima i snimak gde de vrti na foʻrumu ali kao fizicki predmet ne.

@Milošica nista licno. Samo si se nadovezao na raspravu.

18 minutes ago, kronostime said:
  1. je radjena modernizacija trafo stanice i motora koji okrecu platformu restorana - vrteo se u probi tokom prijema radova.fantom

Pa zasto to nije prikazan kao uspeh sfrj radnom narodu?

Ja sam celu pricu poce sa tim da je to postojalo u idejnomplanu i svim ostalim. Ali je pitanje dokaza da se zaista rotirao.

Ili je to bila tajna.

1. Su vec umesto dopisnika postojali celibiroi najvecih svetskih wirednews servisa. Mislisli da u pauzama sranja niko ne bi napravio feature story o tome

Edit

Izvini @kronostime , prevideo sam da si pisao o probi/upgradeu

Edited by foto