October 14, 20195 yr 12 hours ago, vememah said: Vlast je u nokdaunu zbog protesta taksista. U odnosu na druge taksiste po Srbiji vrlo očigledno su povlašćeni, da ne ulazimo u priču o tome da je prosečan beogradski taksi smrdljivi svinjac u odnosu na one iz praktično svih drugih gradova. Uzice - Sevojno 6km taksi 200 din.
October 14, 20195 yr 8 hours ago, nesha taxista said: Znači i tako je skuplja skoro 50%, a ja sam upoređivao iste stvari. Dakle dođem 1. put u BG, pojma nemam gde još mogu da kupim kartu, rekoše mi samo koji broj autobusa da uzmem i lepo kod vozača platim 150 dinara. Isto u Novom Sadu za 65, s tim što u drugom slučaju za te pare mogu da se vozim od kraja Petrovaradina do Detelinare što je skoro 10 km. Ne znam da li je tolika kilometraža pokrivena u BG sa najjeftinijom kartom. Hoću li dakle dobiti objašnjenje zbog čega je autobuski prevoz, dakle najmasovnija kategorija mnogo skuplji u Beogradu? Neso za 89 dinara u Beogradu se vozis sat ipo i mozes da menjas prevoza koliko hoces.U tom vremenskom periodu. Edited October 14, 20195 yr by Блок_64
October 14, 20195 yr 6 hours ago, kud u maglu Simoviću said: kako tačno mislite da g taksisti i opozicija mogu uzdrmati? Car go ako je info tacan,premijerkin brat,valjda Zorana i Mitrovic pink mladji.
October 14, 20195 yr 9 minutes ago, Braća Strugacki said: 6km za 200din se isplati ako drugi vozi, a ti naplatiš Sto se ne isplati uglavnom ne vozi covek jednog putnika nekada dvoje ili troje sto mu uvecava provit za puta 2 ili puta tri.
October 15, 20195 yr 2 hours ago, Кристофер Лумумбо said: od svih skupina u beogradu, a ima ih milion, najomiljeniji su mi bastacevi svedoci. Nisam u toku, znači da je Vesić zaista napisao knjigu s kojom smo se sprdali pre par dana?
October 15, 20195 yr To je onaj lik što se predstavlja kao razne poznate ličnosti i zeza tviteraše koji ne čitaju pažljivo. Quote @samodejo1 Parody account jebem vas nepismene https://twitter.com/samodejo1 Edited October 15, 20195 yr by vememah
October 15, 20195 yr Da, da parodija naravno.Ima i Andrej Vucic, pa kada se udruze... haha plakanje. Bar smo duhoviti, ako nista drugo
October 15, 20195 yr 5 minutes ago, vememah said: To je onaj lik što se predstavlja kao razne poznate ličnosti i zeza tviteraše koji ne čitaju pažljivo. https://twitter.com/samodejo1 dosta jak humor