James Marshall Posted August 31, 2019 Posted August 31, 2019 Ma ovdje će biti garant neki stalni "vašari" i "sajmovi" sa prodajnim kioscima ljudi koji su drugari sa predstavnicima vlasti. Guljenje turista i punjenje džepova jaranima.
beta Posted August 31, 2019 Posted August 31, 2019 trg je nedorečen. kao auto bez guma. kao usta bez prednjih zuba. kao pomfrit bez kečapa. iz struke.
gospa buba Posted August 31, 2019 Posted August 31, 2019 mozda je ovo najbolje od svega shto su mogli da smisle. pre odlaska u namastir. realno.sent from bubamoto
Frank Pembleton Posted August 31, 2019 Posted August 31, 2019 trg je nedorečen. kao auto bez guma. kao usta bez prednjih zuba. kao pomfrit bez kečapa. iz struke.E pa to...Ne pretendujem da znam te finese ali odaje utisak "napola", "skoro pa..." ... Shiit has hit the fan...
gospa buba Posted August 31, 2019 Posted August 31, 2019 pa uzeli su kinte shta su mogli od ovoga. polako. bice, dovrshice se sent from bubamoto
eumeswil Posted August 31, 2019 Posted August 31, 2019 4 hours ago, Sammael said: Eno, na Beobuildu svi hvale novi trg i govore kako su kritičari seljaci koji ne znaju šta je trg. Beobild je smetlište investitorskog urbanizma, današnji i po svemu sudeći budući Bg je idealni Beograd većinskih bbovaca 5-10 godina unazad. 2 hours ago, Kampokei said: ja mislim da je Beograd prilicno zelen grad mora da se šališ
Zabalujev Posted August 31, 2019 Posted August 31, 2019 (edited) 12 minutes ago, miki.bg said: mora da se šališ Neki dan videh klip par jutjubera iz UK sa njihovim utiscima o Beogradu. Pored toga što je njih dvoje masno doručkovalo u Ambaru za 900 kinti (džabe, kažu), oduševljeni su time koliko BG ima zelenila. Možda smo preosetljivi (Đitler, Rambo koji leže na trotoar da spase platana i tome slično). BG se ionako remodeluje da ugosti putnike koje su Prag i Pešta odavno smorili, pa da vide šta ima južnije, dokle god ima belih ljudi. A Beobilodvce sam pratio pre nekoliko godina zbog jednog projekta za koji sam bio zainteresovan - retko stecište pametnjakovića i jalove struke. Edited August 31, 2019 by Zabalujev
levi Posted August 31, 2019 Posted August 31, 2019 9 hours ago, borris_ said: Ovo je fotošop, tako bi trebao da izgleda za nekoliko kada narastu sva drveća. I ovaj tri republike su dosta kritikovali jer je previše "mineralan" to jest premalo drveća i previše betona. Parižani su ga usvojili jer je uvjek pun. Ovo u Bg je imamo i mi fotošop
gospa buba Posted August 31, 2019 Posted August 31, 2019 pa kace poraste fotoshop [emoji38]ol:sent from bubamoto
braca Posted August 31, 2019 Posted August 31, 2019 bubo ti si nestrpljiva ko u onom vicu o engleskoj travi...
Frank Pembleton Posted August 31, 2019 Posted August 31, 2019 mora da se šališNemam baš utisak da je "stecište investitorskog urbanizma" ima ih ali ima i dosta kritički nastrojenih ljudi... ... Shiit has hit the fan...
Anonymous Posted August 31, 2019 Posted August 31, 2019 6 hours ago, James Marshall said: Ma ovdje će biti garant neki stalni "vašari" i "sajmovi" sa prodajnim kioscima ljudi koji su drugari sa predstavnicima vlasti. Guljenje turista i punjenje džepova jaranima. Upravo to sam danas čuo od osobe koja je imala uvid u planove. Ovaj prazan prostor će se veoma brzo napuniti.
roksi Posted August 31, 2019 Posted August 31, 2019 8 hours ago, Jimmy Kowalski said: I Dragoljub Bakic hvali trg, ali verovatno ni on ne zna kako trg treba da izgleda.. ozbiljno?? ma zezas?
kud u maglu Simoviću Posted September 1, 2019 Posted September 1, 2019 46 minutes ago, Anonymous said: Upravo to sam danas čuo od osobe koja je imala uvid u planove. Ovaj prazan prostor će se veoma brzo napuniti. najavljivali su neku fudbalsku zonu kad se budu igrale “velike” utakmice gde će raja moći da gleda prenos na video zidu između ostalog
Recommended Posts