jms_uk Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Hajde da pitam ovde:Da li neko ima onlajn pristup Služnenom glasniku... ?Pitam, jer mi treba ovaj info, a neko kaze da tu moze da se nadje.
Dr Arslanagić Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Hajde da pitam ovde:Da li neko ima onlajn pristup Služnenom glasniku... ?Pitam, jer mi treba ovaj info, a neko kaze da tu moze da se nadje.koliko ti je hitno? mogu ja da saznam za dan-dva.
jms_uk Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 koliko ti je hitno? mogu ja da saznam za dan-dva.Nije hitno uopste, nego videh da su pocele da iskacu stvari sa starih izbora, pa zato pitah :)Hvala!
halloween Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 (edited) Str.1 Str.2. Str.3 Edited March 21, 2012 by halloween
jms_uk Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Str.2.:Hail:Hvala puno! Jedino sto mi sad ovo jos vise produbljuje misteriju [jer imena na listi nema] :D
kapetanm Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 :Hail:Hvala puno! Jedino sto mi sad ovo jos vise produbljuje misteriju [jer imena na listi nema] :DPa daj još neki hint, koja stranka, jel sigurno republički, ili lokalni, ili savezni?
basketas Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 (edited) Pa je li predao nešto, zahtev, podneo dokaze o nastupanju osiguranog slučaja, i slično? Najverovatnije otežu i tu nema leka, kao kod većine osiguravajućih kuća kod nasJuce je dospeo do direktora filijale,kaze bice isplacen ali mora da popriceka.Nisam ulazio u detalje,delovao mi je zadovoljan onim sto je cuo pa se nisam vise ni zanimao. Edited March 21, 2012 by basketas
jms_uk Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Pa daj još neki hint, koja stranka, jel sigurno republički, ili lokalni, ili savezni?Trebalo bi da je na tim prvim, republickim. Tada, DS - jedan od potpisnika prvog programa stranke. Sto je najgore, video sam VHS snimak, za govornicom u toj skupstini.Takodje mislim da je izborno mesto Stari Grad u pitanju, ali za to nisam siguran.
Hamlet Strašni Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Ds je tada imala 7 poslanikaDjindjic vračarKoštunicaMićunovićMirko Petrović voždovacVelja Simonović palilulaSlobodan vučković svOnaj vlasnik auto kuće, mislim Djordje ZečevićI бај тапаток
jms_uk Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Ds je tada imala 7 poslanikaDjindjic vračarKoštunicaMićunovićMirko Petrović voždovacVelja Simonović palilulaSlobodan vučković svOnaj vlasnik auto kuće, mislim Djordje ZečevićI бај тапатокHvala - onda mi nesto info nije dobar.
kapetanm Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Trebalo bi da je na tim prvim, republickim. Tada, DS - jedan od potpisnika prvog programa stranke. Sto je najgore, video sam VHS snimak, za govornicom u toj skupstini.Takodje mislim da je izborno mesto Stari Grad u pitanju, ali za to nisam siguran.PA to je onda neko od osnivača? Oni su pisali prvi program - ovi?Zatim se stranka stalno cepala i ne možeš ih više pohvatati
Moća Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Gde ima da se kupe zakoni? I koliko kostaju? Ili je bolje da ih lepo izfotokopiram ko sav normalan svet.
pacey defender Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Gde ima da se kupe zakoni? I koliko kostaju? Ili je bolje da ih lepo izfotokopiram ko sav normalan svet.ja koristim:propisi.comparagraf.rsparlament.gov.rsima sve što mi treba.
Ayatollah Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Gde ima da se kupe zakoni? I koliko kostaju? Ili je bolje da ih lepo izfotokopiram ko sav normalan svet.Gro zakona možeš džabe skinuti sa sajta Narodne skupštine, mislim da imaju sve koji su objavljeni u poslednjih 5 godina.Ako hoćeš malo ozbiljniju varijantu (sa nekim komentarima, praksom i slično) možeš pogledati u knjižari na uglu Narodnog fronta i Kneza Miloša, preko puta Privrednog suda (mislim da je u pitanju knjižara Službenog glasnika), oni su specijalizovani za pravničku literaturu. Samo pazi, desi se da na rafovima bude i komentara zakona koji su već stavljeni van snage, da ne uzmeš nešto od čega nećeš imati nikakve koristi (ja sam tako video odličan priručnik o regulisanju zaloga u domaćem pravu, ali sam onda ustanovio da je napisan 2005. godine, pre donošenja većine zakona koji danas regulišu ovu oblast - ZZPSUR, Zakona o hipoteci, ZIO i slično).
Ayatollah Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 ja koristim:propisi.comparagraf.rsparlament.gov.rsima sve što mi treba.Ja koristim Propise (firma mi plaća), ali se oni i Paragraf plaćaju. Od boljih baza, imao sam iskustva sa Ekspertom, i nije bio rđav.
Recommended Posts