Mp40 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Ih, ja se samopostavijo za komadanta™ jos na pocetku!
vin Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 (edited) psssssst, pa moramo da glumimo neku ravnopravnost, a ne kao ovi protiv kojih se borimo, sto su ravnopravni samo kada su na istim, cedjena limeta, talasnim duzinama. Edited August 28, 2009 by vin
paculla Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 da li ovo moze za cool perspic? pokvarila se vrata od frizidera, ja nisam primetila, otisla na put i kad sam se vratila odvalila ovo iz frizidera (omeksati ivice fenom za kosu). ovo je jedno 25% zapremine celog frizidera.
msmodesty Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Ih, ja se samopostavijo za komadanta™ jos na pocetku!onomad sam popila po nosu, pojela govno (kako bas prikladno pade ovde, da se obozavaoci wc sholje obraduju) sto sam ti obrisala kritiku onog velikog sefa sad znam za jadac te tako - bujrum komunisti i antikapitalisti i ini - posluzite se topikom bez moderacije
Buck Naked Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 (edited) Auuu, fajt! Let's keep this zabavno. A i na redovnom perspiku se svi medjusobno prozivaju, neka ima toga i ovdi, meni ne smeta. snob (to empejevljevo me pogodilo ko nož u testis) Edited August 28, 2009 by Buck Naked
vin Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 (edited) Auuu, fajt! Let's keep this zabavno.nije bas zgodno da budes toliko opsusten, bache, zar ne primecujes da si izabran da prvi budes na tapetu. kad slomimo gazdu- friziderca, onda je lako srusiti ostatak. posle prelazimo na klozet druzenje da se prepoznajemo toalet papiru. neko ima perfex, neko ima dizajniran, a neko roze listice. ali, otom potom. Edited August 28, 2009 by vin
Buck Naked Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Hehe, dobro! Treba mi još armije! Postavljajte ako boga limete znate! Klasna borba, konačno!
paculla Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 ma foliraju se ovi proleteri. kao nemaju nista u frizideru, a jedu po kafanama i porucuju hranu.
Кристофер Лумумбо Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 (edited) ma foliraju se ovi proleteri. kao nemaju nista u frizideru, a jedu po kafanama i porucuju hranu.da, ali narucujemo samo preko onih soc servisa, gde se ovi predstavljaju kao picerija "firenca", a u stvari zena pravi hranu u kujni u svom stanu, a cale i sin dostavljaju. Edited August 28, 2009 by kojot
paculla Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 (edited) da, ali narucujemo samo preko onih soc servisa, gde se ovi predstavljaju kao picerija "firenca", a u stvari zena pravi hranu u kujni u svom stanu, a cale i sin dostavljaju.jos gore! izrabljujete jadnu zenu da vam pece pice u maloj kuhinji! znas ti kao je to na ovu vrucinu? Edited August 28, 2009 by paculla
Кристофер Лумумбо Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 jos gore! izrabljujete jadnu zenu da vam pece pice u maloj kuhinji! znas ti kao je to ona ovu vrucinu?narucujemo samo hladne sendvice. uostalom, pomazemo zeni da prezivi.
Buck Naked Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 manje priče, više fotki! uzgred, bad musicov uradak niko da prokomentariše.
vin Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 ja njega smatram skoro pa kao naseg, neutralnog ustvari. dok se ne izjasni da je nas.
MachineGunEtiquette Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 manje priče, više fotki! uzgred, bad musicov uradak niko da prokomentariše.Tjah... mačor je odličan, zanimljive nalepnice, to je lepo i rokenro i narocki, ali unutrašnjos ne videh... da se opet dotaknemo fekalija na ovom topiku, čini-mi-se-ista Speedbugy nalepnica kao i na bedmjuzik pridržderu se pojavljuje u 1 pisoaru na The Briefs "The Greatest Story Ever Told" DVDu.Buck, šta se snebivaš, bar budi snob od početka i jako do samog kraja. A i jalov vam brate taj sukob, nategnut baš... i ti i vin ste mi malo "piškiću/kakiću", nikako da se odlučite. Džaba...
vin Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 mirovne mge snage- odstupite!procitaj detaljno ceo topic i videces da sam ja sve vreme u kakicu fazonu.
Recommended Posts