MayDay Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Уље и не користим. Могао бих комотно да га бацим. Капар је отворен и нема везе са попустом, као и сармице. Штавише, сармице су од пре пар година, када сам их стално јео, а ове су једине преостале након што су ми се смучиле (а рок трајања им је до 2010.). Капар ми је био потребан за једну прилику, а остатак је преостао. За вина стварно не знам шта да ти кажем. Немају везе са еротиком, а не планирам ни да их попијем. Једноставно тако, стоје.Да сам знао да ћу морати оволико да објашњавам, не бих ни постављао.A sto je Damja simpa sto mora da se brani. Stavku po stavku. :DMoj beogradski frizider uzasno ledi po zadnjoj strani pa mora da se cisti jer taj led napada sve zivo.
Mp40 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 (edited) A sto je Damja simpa sto mora da se brani. Stavku po stavku. :D Nisam proleter! Nisaaaam! Ja sam bolji od ostalih! Mama, vidi me! Vidi me. Ja se izdvajam po inteligenciji!!! Ja vredim vise!!Neeee! Nemojteeee! Ja sam aristokratija. Imam pretke! Neee! Booooolji saaaaam, boljiiiiii! Edited September 4, 2009 by Mp40
sherman Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 U cemu vam je fora sa tim ciscenjima frizidera???nazalost, ume da se zaprlja i pocne da dismrja sam pre neki dan otvorio frizider i unutra je jezivo smrdelo. prvo sam pobacao pola stvari koje su mi delovale sumnjivo, ocistio frizider, vratio ostatak hrane i zakljucio da smrdi nesmanjenom zestinomonda sam otvorio zdelu sa sirom koji stoji tu ko zna od kad. brateeeeeeeeeeeee kad se nisam onesvestio.
Д Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Sta je kapar?Васа ће то боље да објасни. Он зна све о капру.
Аврам Гојић Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 To je ono što inćuinima raste na repu, pa bude u sredini kad se inćun zamota u krug.
Venom Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 (edited) To je neshto odvratno. Ukratko. Edited September 4, 2009 by Venom
vin Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Sta je kapar?ja kapar poredim sa maslinama, a nema veze sa maslinama. neka biljcica, tj. plod, solo kada jedes ruznog je ukusa. koristi se u nekim jelima (ja jedem uz ribu), ne znam da li neko to jede onako kao masline (zato ne znam ni zasto ga poredim sa maslinama, valjda jer raste na moru). mislim da kapar uopste nije toliko skup da bi se kupovao u veru na snizenju. i ne znam da li kapar spada u povrce ili u zacine, svejedno. sve u svemu, nista ne propustas preterano, a najverovatnije si ga jeo, a nisi znao da je to to.
yolo Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 onda sam otvorio zdelu sa sirom koji stoji tu ko zna od kad. brateeeeeeeeeeeee kad se nisam onesvestio.nisi valjda bacio?!
assück Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 kapar je bobicasta biljka, tj plod. izvanrednog je ukusa, ko kaze drugacije, nema pojma. ja ga stavljam u testenine i na pizzu, a volim i da capnem poneki solo dok nestrpljivo cekam da zgotovim jelo. kazu da ide dobro uz ribu, to ne znam, jer ne znam da spremam ribu. ranije mu je staniste bilo u konzervama incuna (odatle Vasina teza) ali se posle "Velike seobe" nastanio uglavnom u Amfissa tegle.
sherman Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 nisi valjda bacio?! veruj mi gazzo, nisam imao kudtebi bi zena razbucala glavu oklagijom da si ovako nesto hteo da ostavis u frizideru
A_PACH Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 (edited) malo više pića nego ića ali sta da se radi kad se pretežno jede van kuce....... Edited September 14, 2009 by A_PACH
nbg4ever Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Dnevnik paradajz turiste...Ova gotova jela nisu ni za kurac. Zabulajev da mi vrati pare!
A_PACH Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 nije lose:)probaj Yuhor gotova jela mnogo su bolja od tih koja sada trosis.
Recommended Posts