Jump to content
IGNORED

ARENA TV

ducca

Recommended Posts

Posted

Postoji li negde potok za arenu sport 4? Propustio sam danas utakmicu, u ponoć je repriza?Hvala.

Posted

Ne znam koju si utakmicu propustio ali onaj sajt Balkasport cesto daje strimove sa Arena i SK-ova. Kad sam vec pomenuo Balkansport, zasto mi ne rade svih 15 ili 16 kanala? U nekima pise da ne postoji tema u tom podforumu a lepo vidim tamo da pise da X ljudi gleda taj program. Jel to ima veze sa VIP clanstvom ili sta?

Posted

Propustih MZT - Zvezda. U ponoć je repriza na Arena 4.

Posted

Aha. Ne verujem da ovi pustaju snimke, uglavnom sam video da daju prenose uzivo.

• 3 weeks later...
  • 6 months later...
Posted

Mitrovic Djilas cripple fight

„Nisam pominjao kanal „Arena sport“ koju je Telekom pod vašim pritiskom morao da kupi, kršeći bar nekoliko zakona, jer kao što znate država ne može biti vlasnik medija, a višemilionski gubici su bili preneti na Telekom Srbiju, kako bi ponovo, po ko zna koji put, direktno, budžetski novac bio isplaćen privatnim licima. Ja nisam pominjao ni preko dvadeset miliona evra koje ste naterali Telekom da subvencira Bus plus i da takav odliv budžetskih srdstava knjiži kao potrošnju u oblasti marketinga“, dodao je Mitrović
  • 7 months later...
Posted

Juce na IPTV se pojavio Arenasport 5.Nigde ne mogu da pronadjem nikakvu informaciju o programu ili bilo cemu.

Posted

Ubacio je IPTV Arenu 5,Novu tv i valjda 4 ili 5 pinkova.

Posted

I na web tv ubacili Arenu 5 jedino me buni sto nigde nema programa za peticu, cak ni na njihovom sajtu.

• 6 years later...
Posted

Samo za telefone, niks na kompovima...

Posted (edited)

Nije loše za onog ko ima opciju da castuje sliku na televizor (smart, Eon). Samo nema nikakvih dodatnih informacija oko cene i šta se dešava po isteku prva 3 gratis meseca.

Edited by ducca
Posted

Tnx za link, nigde u vesti nisu uputili na poseban sajt.