Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ARENA TV

Featured Replies

Za dz? Koliko dugo? A to za SK mi stvarno ide na kurac.

Edited by nbg4ever

• Replies 1.7k
  • Views 186.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Svako ko potpiše ugovor sa Arenom automatski pristaje i na njihova pravila igre, tako da ne žalim nijednog koji se bude našao na ledu u nekom trenutku jer je nekad negde rekao nešto što je no-no. Isto

• theanswer
    theanswer

Kao i odnos prema korisnicima. Ja npr imam baš loše iskustvo sa sbb-om. Nikakve razlike tu u suprotnosti sa mts nema iz mog iskustva. Što se tiče komentatora ja zameram ljudima koji otvoreno učestvu

• El prestao neko da navija za KK i FK CZ zbog Terze i Drčele? A problem im je što neko živi od komentarisanja sporta na Areni

Posted Images

Zamalo da im platim paytv, a sada nema sanse :D . Ako bi ubacili u nekom trenutku i SK+ u paytv i ukinuli u redovnoj ponudi Arene2, 3, 4, onda bih sigurno uplatio.Koliko znam samo IKOM ima SK i SK+ i Arenu1 u osnovnom paketu.

.

Edited by Lezilebovich

Koliko znam samo IKOM ima SK i SK+ i Arenu1 u osnovnom paketu.
Ima i Vektor koji od 1. decembra uvodi i SK Prime, ali Vektor s vremena na vreme ima problema da IKO Mediji placa redovno distribuciju kanala pa su do sada vec dva puta imali po nekoliko dana prekida distribucije SK i ostalih...

Majko mila...Decko koji radi voice-over NFL-EXTRA je tragican , prica (cita) kao da se nije ni probudio...

Ima i Vektor koji od 1. decembra uvodi i SK Prime, ali Vektor s vremena na vreme ima problema da IKO Mediji placa redovno distribuciju kanala pa su do sada vec dva puta imali po nekoliko dana prekida distribucije SK i ostalih...
Super za SK Prime na Vektoru... :) Imam onaj mega paket, znas li mozda ima li sanse i za SK 3,4,5?
Imam onaj mega paket, znas li mozda ima li sanse i za SK 3,4,5?
Nema nikakvih informacija za SK3,4,5.Ovo za Prime je objavljeno na sajtu Vektora.
  • 2 months later...

Je li još kome krepala Arena na KDS-u danas popodne, negde kad su počeli prenosi žabarskih tekmi? Arena 2, 3 i 4 su skroz bez slike, Arena 1 i dalje ima zamrznut kadar žabara u akciji.

Meni, blok 30. Nije da sam pratio situaciju, ali sam primetio zamrznut kadar

+1 Mirijevo, PTT KDS

Meni, blok 30. Nije da sam pratio situaciju, ali sam primetio zamrznut kadar
Isti blok isti slucaj. Ovo je izgleda hronicno sa PTT KDS.

I meni danas nestala iptv oko 3 i nesto kad poceli italijani i tv i net. U Jagodini.

Jebo ih fudbal, mogli su odvojiti jedan kanal za Kup Kralja.

Imas na Areni 1 ukljucenje na Barsu posle meca Radnicki - Vojvodina.

• 4 weeks later...
To bi bilo to, definitivno su pukli za Seriju A, uskoro i za sve ostalo.
skoro tachno na godishnjicu otkako su pukli, kupishe ljudi ligu shampiona za naredne tri sezone...http://teve.ba/article/7797/novi-ugovori-za-ligu-prvaka