Frank Pembleton Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Kako je objavila službena stranica UEFA-e, Telekom Srbija je postala vlasnik TV prava Lige prvaka i UEFA Super Cupa u periodu od 2012. do 2015. godine u Srbiji i Crnoj Gori. :isuse:
kud u maglu Simoviću Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 (edited) Radio-televizija Srbije ima pravo izbora jedne utakmice, najvjerovatnije srijedom, koju će emitovati na zemaljskoj mrežido kada PTC ima ovo pravo Edited March 10, 2012 by kud u maglu Simovicu
Кристофер Лумумбо Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 ako ovo znaci da je pozicija arene jos cvrsca onda sam odusevljen. jos samo da uzmu nba i to je to.
Frank Pembleton Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 do kada PTC ima ovo pravo U naredne tri godine, gledaoci u Srbiji će utorkom moći pratiti utakmice Lige prvaka ekskluzivno na Arenasport kanalima. Kako smo uspjeli saznati iz naših dobro obavještenih izvora, Radio-televizija Srbije ima pravo izbora jedne utakmice, najvjerovatnije srijedom, koju će emitovati na zemaljskoj mreži. Sve ostale utakmice, utorkom i srijedom uključujući i pay-TV paket biće emitovane na Arenasport kanalima.Ipak ce Miljan i drugi nindza ratnik da rade samo terasu kod Djilasa?Nego staje sa spanskom ligom na Areni?
Johann Gambolputty__of Ulm Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Da iskoristim i ovo mesto da se pokenjam po areni zbog negledljivosti "prenosa" ABA lige.
Töölönlahti Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Na kecu ide Spartak - Celtic dok na dvojci ide Zadar - Zvezda... Mislim, razumeo bih da igraju Radnički ili Partizan neku atraktivn(ij)u utakmicu, pa je zato Zvezda na drugom kanalu (nisam kukao kada se to dešavalo, doduše tada sam imao sve Arene ), ali ovo mi totalno nije jasno.
Frank Pembleton Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Pa stos je da Pay kanale punis atraktivnim sadrzajem, da bi naterao ljude da ih kupuju...
Dankan Ajdaho Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Nisam ni znao da postoji tema :ajme:Pitanje za poznavaoce; nema šanse da se Arena pusti na SBB-u?Ako je odgovor potvrdan, sva sam bliži odluci da ih uzmem preko satelita, 2900 iznajmiljivanje opreme + 500 kinti mesečno za Arena paket.
Töölönlahti Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Pa stos je da Pay kanale punis atraktivnim sadrzajem, da bi naterao ljude da ih kupuju...No shit, Sherlock, pa onda neka veliku većinu tekmi puštaju van 1. kanala... Ovako ispada da samo eto fore radi s vremena na vreme 'rknu prst u oko <_< nemačima ičega osim keca, a inače ABA normalno teče na free kanalu. Mislim, okej, plaćaću taj evro nedeljno, ali definitivno treba malo taktičnije da biraju šta ide na 1. kanal i da se te logike drže neke osnovne korporativne dostojancije™ radi.
Apollo Creed Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Nisam ni znao da postoji tema :ajme:Pitanje za poznavaoce; nema šanse da se Arena pusti na SBB-u?Ako je odgovor potvrdan, sva sam bliži odluci da ih uzmem preko satelita, 2900 iznajmiljivanje opreme + 500 kinti mesečno za Arena paket.Nema sanse da se vrate na SBB.Nije da je 500 kinti mesecno neka lova, ali za istu i ne nude previse. "Americke" sportove vec imas na ESPNA, LE i LS prenosi i RTS ( doduse ne u tolikom obimu), ex-Yu boranija od fudbala, ABA liga ( koju im opet izgleda capne RTS)... Bacanje para...
*edited by mod Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 (edited) Nema sanse da se vrate na SBB.Nije da je 500 kinti mesecno neka lova, ali za istu i ne nude previse. "Americke" sportove vec imas na ESPNA, LE i LS prenosi i RTS ( doduse ne u tolikom obimu), ex-Yu boranija od fudbala, ABA liga ( koju im opet izgleda capne RTS)... Bacanje para...Ja bas mislim da vredi ali jbg zbog SBBa nisam u mogucnosti. Ko nema Arenu LE moze da gleda samo iz perspektive Partizana a LS jednom nedeljno i to da moli boga da je najbolji mec kola u sredu a ne u utorak. Plus ima tu dosta zanimljivog stiva i van prenosa i to za cenu 1eura nedeljno. Edited October 3, 2012 by pavllle
Frank Pembleton Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 No shit, Sherlock, pa onda neka veliku većinu tekmi puštaju van 1. kanala... Ovako ispada da samo eto fore radi s vremena na vreme 'rknu prst u oko <_< nemačima ičega osim keca, a inače ABA normalno teče na free kanalu. Mislim, okej, plaćaću taj evro nedeljno, ali definitivno treba malo taktičnije da biraju šta ide na 1. kanal i da se te logike drže neke osnovne korporativne dostojancije™ radi.Sam si odgovorio, evro po evro
levi Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Ivane skreni paznju kolegama iz kompanija da beli brojevi na zutoj podlozi ne pomazu mnogo u pracenju prenosa aba ligeCkiljim ko :coki: i raspitujem se kod mladjih okolo, sta pise, koji je rezultat
Recommended Posts