Jump to content
IGNORED

ARENA TV

ducca

Recommended Posts

Posted (edited)

Za dz? Koliko dugo? A to za SK mi stvarno ide na kurac.

Edited by nbg4ever
Posted

Zamalo da im platim paytv, a sada nema sanse :D . Ako bi ubacili u nekom trenutku i SK+ u paytv i ukinuli u redovnoj ponudi Arene2, 3, 4, onda bih sigurno uplatio.Koliko znam samo IKOM ima SK i SK+ i Arenu1 u osnovnom paketu.

Posted (edited)

.

Edited by Lezilebovich
Posted
Koliko znam samo IKOM ima SK i SK+ i Arenu1 u osnovnom paketu.
Ima i Vektor koji od 1. decembra uvodi i SK Prime, ali Vektor s vremena na vreme ima problema da IKO Mediji placa redovno distribuciju kanala pa su do sada vec dva puta imali po nekoliko dana prekida distribucije SK i ostalih...
Posted

Majko mila...Decko koji radi voice-over NFL-EXTRA je tragican , prica (cita) kao da se nije ni probudio...

Posted
Ima i Vektor koji od 1. decembra uvodi i SK Prime, ali Vektor s vremena na vreme ima problema da IKO Mediji placa redovno distribuciju kanala pa su do sada vec dva puta imali po nekoliko dana prekida distribucije SK i ostalih...
Super za SK Prime na Vektoru... :) Imam onaj mega paket, znas li mozda ima li sanse i za SK 3,4,5?
Posted
Imam onaj mega paket, znas li mozda ima li sanse i za SK 3,4,5?
Nema nikakvih informacija za SK3,4,5.Ovo za Prime je objavljeno na sajtu Vektora.
  • 2 months later...
Posted

Je li još kome krepala Arena na KDS-u danas popodne, negde kad su počeli prenosi žabarskih tekmi? Arena 2, 3 i 4 su skroz bez slike, Arena 1 i dalje ima zamrznut kadar žabara u akciji.

Posted

Meni, blok 30. Nije da sam pratio situaciju, ali sam primetio zamrznut kadar

Posted
Meni, blok 30. Nije da sam pratio situaciju, ali sam primetio zamrznut kadar
Isti blok isti slucaj. Ovo je izgleda hronicno sa PTT KDS.
Posted

I meni danas nestala iptv oko 3 i nesto kad poceli italijani i tv i net. U Jagodini.

Posted

Jebo ih fudbal, mogli su odvojiti jedan kanal za Kup Kralja.

Posted

Imas na Areni 1 ukljucenje na Barsu posle meca Radnicki - Vojvodina.

• 4 weeks later...
Posted
To bi bilo to, definitivno su pukli za Seriju A, uskoro i za sve ostalo.
skoro tachno na godishnjicu otkako su pukli, kupishe ljudi ligu shampiona za naredne tri sezone...http://teve.ba/article/7797/novi-ugovori-za-ligu-prvaka