Jump to content

ARENA TV

Featured Replies

Za dz? Koliko dugo? A to za SK mi stvarno ide na kurac.

Edited by nbg4ever

Zamalo da im platim paytv, a sada nema sanse :D . Ako bi ubacili u nekom trenutku i SK+ u paytv i ukinuli u redovnoj ponudi Arene2, 3, 4, onda bih sigurno uplatio.Koliko znam samo IKOM ima SK i SK+ i Arenu1 u osnovnom paketu.

.

Edited by Lezilebovich

Koliko znam samo IKOM ima SK i SK+ i Arenu1 u osnovnom paketu.
Ima i Vektor koji od 1. decembra uvodi i SK Prime, ali Vektor s vremena na vreme ima problema da IKO Mediji placa redovno distribuciju kanala pa su do sada vec dva puta imali po nekoliko dana prekida distribucije SK i ostalih...

Majko mila...Decko koji radi voice-over NFL-EXTRA je tragican , prica (cita) kao da se nije ni probudio...

Ima i Vektor koji od 1. decembra uvodi i SK Prime, ali Vektor s vremena na vreme ima problema da IKO Mediji placa redovno distribuciju kanala pa su do sada vec dva puta imali po nekoliko dana prekida distribucije SK i ostalih...
Super za SK Prime na Vektoru... :) Imam onaj mega paket, znas li mozda ima li sanse i za SK 3,4,5?
Imam onaj mega paket, znas li mozda ima li sanse i za SK 3,4,5?
Nema nikakvih informacija za SK3,4,5.Ovo za Prime je objavljeno na sajtu Vektora.
  • 2 months later...

Je li još kome krepala Arena na KDS-u danas popodne, negde kad su počeli prenosi žabarskih tekmi? Arena 2, 3 i 4 su skroz bez slike, Arena 1 i dalje ima zamrznut kadar žabara u akciji.

Meni, blok 30. Nije da sam pratio situaciju, ali sam primetio zamrznut kadar

+1 Mirijevo, PTT KDS

Meni, blok 30. Nije da sam pratio situaciju, ali sam primetio zamrznut kadar
Isti blok isti slucaj. Ovo je izgleda hronicno sa PTT KDS.

I meni danas nestala iptv oko 3 i nesto kad poceli italijani i tv i net. U Jagodini.

Jebo ih fudbal, mogli su odvojiti jedan kanal za Kup Kralja.

Imas na Areni 1 ukljucenje na Barsu posle meca Radnicki - Vojvodina.

• 4 weeks later...
To bi bilo to, definitivno su pukli za Seriju A, uskoro i za sve ostalo.
skoro tachno na godishnjicu otkako su pukli, kupishe ljudi ligu shampiona za naredne tri sezone...http://teve.ba/article/7797/novi-ugovori-za-ligu-prvaka