November 17, 201113 yr Za dz? Koliko dugo? A to za SK mi stvarno ide na kurac. Edited November 17, 201113 yr by nbg4ever
November 18, 201113 yr Zamalo da im platim paytv, a sada nema sanse :D . Ako bi ubacili u nekom trenutku i SK+ u paytv i ukinuli u redovnoj ponudi Arene2, 3, 4, onda bih sigurno uplatio.Koliko znam samo IKOM ima SK i SK+ i Arenu1 u osnovnom paketu.
November 18, 201113 yr Koliko znam samo IKOM ima SK i SK+ i Arenu1 u osnovnom paketu. Ima i Vektor koji od 1. decembra uvodi i SK Prime, ali Vektor s vremena na vreme ima problema da IKO Mediji placa redovno distribuciju kanala pa su do sada vec dva puta imali po nekoliko dana prekida distribucije SK i ostalih...
November 19, 201113 yr Majko mila...Decko koji radi voice-over NFL-EXTRA je tragican , prica (cita) kao da se nije ni probudio...
November 19, 201113 yr Ima i Vektor koji od 1. decembra uvodi i SK Prime, ali Vektor s vremena na vreme ima problema da IKO Mediji placa redovno distribuciju kanala pa su do sada vec dva puta imali po nekoliko dana prekida distribucije SK i ostalih...Super za SK Prime na Vektoru... :) Imam onaj mega paket, znas li mozda ima li sanse i za SK 3,4,5?
November 19, 201113 yr Imam onaj mega paket, znas li mozda ima li sanse i za SK 3,4,5? Nema nikakvih informacija za SK3,4,5.Ovo za Prime je objavljeno na sajtu Vektora.
February 12, 201213 yr Je li još kome krepala Arena na KDS-u danas popodne, negde kad su počeli prenosi žabarskih tekmi? Arena 2, 3 i 4 su skroz bez slike, Arena 1 i dalje ima zamrznut kadar žabara u akciji.
February 12, 201213 yr Meni, blok 30. Nije da sam pratio situaciju, ali sam primetio zamrznut kadarIsti blok isti slucaj. Ovo je izgleda hronicno sa PTT KDS.
February 12, 201213 yr I meni danas nestala iptv oko 3 i nesto kad poceli italijani i tv i net. U Jagodini.
March 10, 201213 yr To bi bilo to, definitivno su pukli za Seriju A, uskoro i za sve ostalo.skoro tachno na godishnjicu otkako su pukli, kupishe ljudi ligu shampiona za naredne tri sezone...http://teve.ba/article/7797/novi-ugovori-za-ligu-prvaka