Filipenko Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Dakle od one početne priče da je Arena u finansijskim problemima i da će izgubiti licence za najatraktivnije strane lige, za sada imamo da je firma izgubila samostalnost bivajući utopljena u Telekom, i izgubljena je najjača liga na svetu, Primera.
Frank Pembleton Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Dakle od one početne priče za sada imamo da je Arena u finansijskim problemima(firma izgubila samostalnost bivajući utopljena u Telekom) i da će izgubiti licence za najatraktivnije strane lige(i izgubljena je najjača liga na svetu, Primera.)Malo sam se igrao sa makazama ;)
notenoughreasonsforclaire Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Od sutra Arene preko webtv-a 79 dinara/dan ili 299/mesec.
nbg4ever Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 A kako se placa to? Preko racuna za adsl/telefon?
ducca Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 Moze da se prati i ako nemas telekomov adsl, jedino nisam siguran za otvaranje naloga, mozda bi tu morao da nadjes nekog adeeselovca da se prijavi i ti posle koristis njegovu sifru i pass i platisu mu kintu... Ali nije bas lepa cena po meni, paket na tv-u je regularno 500 kinti, i nema seckanja i zezanja tona (naravno ko ima mogucnost prikljucivanja), a malo je skuplja .
Далибор Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 (edited) Ja sam jutros postavio pitanje koje ima veze sa tom naplatom od sutra ali sam izgleda omasio temu pa cu biti slobodan da prekopiram pitanje ovde :D imam pitanje vezano za telekomov webtvprijavio sam se pre mesec dana za ovu promotivnu akciju ali ne zelim da nastavim da je koristim (nisam ni do sada koristio osim kada sam se prijavio da proverim kako radi), to jest ne zelim da placam od novembra.pokusao sam preko sajta (http://www.open.telekom.rs/webtv) da se odjavim ali mi ne dozvoljava. i dalje mi pise da mi je aktivan osnovni+arena paketinteresuje me da li ce oni po automatizmu da mi naplate paket sa arenama (od sledeceg meseca) koji je do sada bio free ili ja moram na to da pristanem?p.s. zovem citav dan onaj telekomom 9813 broj ali ne mogu da dobije operatera :( Hvala :) Edited October 31, 2011 by Далибор
deeps Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 I mene je mucilo to pitanje, ali nisam hteo da se cimam i zovem ih. Bio sam spreman da platim tih mesec dana ako budu samo nastavili.Danas smo dobili odgovor na ovo pitanje. Ne ide po automatizmu.
katamaran Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 (edited) Ja sam jutros postavio pitanje koje ima veze sa tom naplatom od sutra ali sam izgleda omasio temu pa cu biti slobodan da prekopiram pitanje ovde :DHvala :)Nije bila moguca deaktivacija za vreme trajanja promocije. Sada mozes da se odjavis bez problema.Ako neko plati tih 300 kinti mogao bi da podeli adresu strima za arenu 1 sa nama stipsama :) Edited November 1, 2011 by katamaran
ducca Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 Nije bila moguca deaktivacija za vreme trajanja promocije. Sada mozes da se odjavis bez problema.Ako neko plati tih 300 kinti mogao bi da podeli adresu strima za arenu 1 sa nama stipsama :)Ide preko naloga, samo jedan moze da bude ulogovan u datom trenutku...
Milosh76 Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 (edited) Od 15.11. na KDS PTT pustili ARENU 2,3,4 Arena Sport 2 na K 42, Arena Sport 3 na K 51 i Arena Sport 4 na K 52, pa ko voli nek izvoli.Jos jedan za KDS PTT, samo jos SK+ ... Edited November 15, 2011 by Milosh76
Frank Pembleton Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Verovatno su se i jedni i drugi dozvali pameti...Mada te ostale arene bi trebale u pay-paket
Recommended Posts