Venom Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Ne govorim o ovome sad, nego o komentarima pre 4-5 meseci. Na ovo danas sam mislio pod 'saznacemo kad i svi'.
stevo glogovac Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Jel imas jos neku ekskluzivu? Bilo bi generalno lepo da prenosis traceve koje ti je neko rekao uz pice, iz 18. ruke. Bolest Znanja je definitivno bolest koja poreklo ima u Srbiji.a šta nije tačno ovde? radi se o situaciji u aprilu mesecu...tada je telekomu zbog tendera rečeno da obustavi sve akcije oko akvizicije arene.sad kada je tender propao, prvi potez je kupovina arene jer nema stranaca da pitaju koji će vam to kurac da kupujete firmu koja je napravila 12 miliona minus u jednoj godini...
Venom Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Sta nije tacno u recenici "megalomanski projekat na izdisaju", danas, kad je Arena kupljena od Telekoma? Ne znam, razmisli.
Frank Pembleton Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Sta nije tacno u recenici "megalomanski projekat na izdisaju", danas, kad je Arena kupljena od Telekoma? Ne znam, razmisli.Ih sad se i ti pravis naivan....
deeps Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 (edited) Za sve, koji su kao i ja prvi put culi za Web TV sa ovom kupovinom Arene od strane Telekoma, obavestenje da ako imate ADSL kod njih mozete besplatno gledati do kraja septembra Osnovni i Arena paket preko net-a. Kojot™ je sa brzinom od oko 750 Kb/s.http://www.open.telekom.rs/webtv/ Edited August 27, 2011 by deeps
Idioteque Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Zanimljivo je kako se ovo bacanje državnih para predstavlja kao desant na hrvatsko tržište. Nije Radujko mutav...
Venom Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 (edited) Ih sad se i ti pravis naivan....Zasto? Sve sto znam sam stvarno napisao u prethodnom postu. Prica o Telekomu je bila jos tada kad je Arena bila na izdisaju, nema ni za vodu. Edited August 27, 2011 by Venom
Frank Pembleton Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Zasto? Sve sto znam sam stvarno napisao u prethodnom postu. Prica o Telekomu je bila jos tada kad je Arena bila na izdisaju, nema ni za vodu.Dobro izdisaj je teska rec.Ma razumemo se, niko tada zvanicno nije znao da je ili ce telekom biti iza arenasport-a.Bez toga....
Renegade Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Za sve, koji su kao i ja prvi put culi za Web TV sa ovom kupovinom Arene od strane Telekoma, obavestenje da ako imate ADSL kod njih mozete besplatno gledati do kraja septembra Osnovni i Arena paket preko net-a. Kojot™ je sa brzinom od oko 750 Kb/s.http://www.open.telekom.rs/webtv/ Neće moći ako se nema njihov internet ni kad prođe promotivni period?
deeps Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Nemam pojma. I ovo sam izguglo(sa web tv telekom srbija), tj. nigde nisam na njihom sajtu nasao link ili nesto sto reklamiraju kao Web TV. Hocu reci da se nesto nisu pretrgli ni svojim korisnicima da objasne da imaju ovo.Meni bi ekonomski bilo logicno da omoguce svima koji hoce da plate, ali to je telekom, ko ce ga znati.
werbatim Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Ne rade im bas Arene, tj. ide ton ali slika secka strasno. Ovo valjda jos nije krenulo, pa zato i nema obavestenja? Krece :D od prvog, ili od ponedeljka; tako sam negde procitao...
deeps Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 (edited) Mozda ti je do net-a. Meni radi odlicno. Baferovanje se zavrsi za sekundu i onda radi odlicno. Jedino bi voleo kad im ova usluga zazivi da imaju opcije sa vecim brzinama. Meni, koji imam 4mb/s bi komotno neka brzina od 2-3 mb/s bila po meri. Nesto kao na primer NBA League Pass gde mozes da biras kojom brzinom ces da gledas. Edited August 27, 2011 by deeps
ParaPsycho Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 ja koristim adsl login podatke od ortaka na sbb ali secka, zvuk ide, al slika slabo (bar ove arene)
werbatim Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 I ja imam 4Mb/s. Svi kanali rade normalno, osim Arena. Izbaferuju se one, i zvuk ide normalno, ali slika ne. Da je do neta (protoka), valjda bi i zvuk kocio
Frank Pembleton Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Jos da se telekom uozbilji i malo se posveti IPTV-u.I ono osnovno Hoće li se naplaćivati ostale arene od nove godine na IPTV-u?
Recommended Posts