Jump to content
IGNORED

ARENA TV

ducca

Recommended Posts

Posted (edited)
:lol::lol::lol: ne znam da li si cuo i da nam je internet vise nego duplo ubrzan sinoc.
609370423.pngsmiley_whistle.gif Edited by 8-walker
Posted
:lol::lol::lol: ne znam da li si cuo i da nam je internet vise nego duplo ubrzan sinoc.
kako za koga. <_< SBB0911.jpg
Posted

Dosta je bilo internet patkometrije dok TV Arena najavljuje da ce od 15. novembra veci broj kablovskih operatera u Srbiji, Crnoj Gori i BiH preuzeti distribuciju njihovih programa.Takodje je za sada najizvesnije da ih u SBB-i Totalu nece biti.

Posted

Pitanja-odgovori redakcije na njihovom sajtu. Decidirani su da nece ici na SBB i Totalu. Mada su tako isto bili decidirani pre dve nedelje da CE ici...

Posted (edited)
Gde najavljuju?
Na zvaničnom sajtu, na forumu, gde god mogu da najave najavili su.btw SBB kreće sa HD. U početku 7 HD kanala. Edited by renne
Posted (edited)

jel se pominju konkretni kablovski operateri u CG koji ce imati arenu? valjda nece sve ostati samo na onoj gay tcom extra tv <_< moze linak za te sve najave, vijesti, zelje i cestitke?edit: nasao sam. nije losa stvar ovaj google, zasto mi niko nije rekao da postoji :)

Edited by gervasius twinkleminkleson
Posted
Na zvaničnom sajtu, na forumu, gde god mogu da najave najavili su.btw SBB kreće sa HD. U početku 7 HD kanala.
offpocetkom sledece godine treba da krenu i sa fiksnom telefonijom. koliko sam razumeo, sve ce ici preko istog kabla, i bice nekih flat paketa tv, internet i telefon sve u jednom./off
Posted

Pod uslovom da dobiju dozvolu, ako vec postoji najava, znaci da su sigurni da ce dobiti na tenderu, sto znaci da je po sredi korupcija!

Posted

Pa ja koliko sam čuo, pročitao, samo dve firme učestvuju na tenderu, a daju se dve dozvole, tako da...

Posted

U pravu si. Sad videh da tender uopšte još i nije raspiran.

Posted

Vidim, na kablovskom forumu se prica da je pustanje Arene na IKOM-u prakticno gotova stvar i to za nekih 10ak dana...Daj Boze! :ajde:

Posted

ja necu verovati ni kada vidima fora je da ce samo AS 1 biti valjda u osnovnom paketu a ostali pay, o onda pay ne moze bez digitalne, koja nece biti do sledece godine i do jaja. Do tad kraj NFL sezone, a talijani i spaljolci ulaze u zadnja 3 kola...

Posted
ja necu verovati ni kada vidima fora je da ce samo AS 1 biti valjda u osnovnom paketu a ostali pay, o onda pay ne moze bez digitalne, koja nece biti do sledece godine i do jaja. Do tad kraj NFL sezone, a talijani i spaljolci ulaze u zadnja 3 kola...
telekom je izgleda kupio neku vrstu ekskluzivu za Arenu. Naime, dogovorili su da ostanu free svi Arena kanali i sledeće godine na IPTV platformi. Trenutno imaju 20.000 korisnika i izgleda žele da napadnu SBB ozbiljno na polju televizije.