Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ARENA TV

Featured Replies

Ova tema ima sve manje veze sa Arena sportom...Veceras u 20h FUDBAL: Španska liga - 10. kolo Barselona - Majorka a u 22h je derbi FUDBAL: Španska liga - 10. kolo Atletiko - Real Madrid Uzivajte!

• Replies 1.7k
  • Views 189.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Svako ko potpiše ugovor sa Arenom automatski pristaje i na njihova pravila igre, tako da ne žalim nijednog koji se bude našao na ledu u nekom trenutku jer je nekad negde rekao nešto što je no-no. Isto

• theanswer
    theanswer

Kao i odnos prema korisnicima. Ja npr imam baš loše iskustvo sa sbb-om. Nikakve razlike tu u suprotnosti sa mts nema iz mog iskustva. Što se tiče komentatora ja zameram ljudima koji otvoreno učestvu

• El prestao neko da navija za KK i FK CZ zbog Terze i Drčele? A problem im je što neko živi od komentarisanja sporta na Areni

Posted Images

• Author
angry.gif
Uzivajte!
middle-finger.jpg
Uzivajte!
Gledam na odlicnom streamu!Hvala i zelim da pocrkaju svi kablovski operateri!

Bez namere da vredjam ljude koji nemaju AS i ne mogu da gledaju prenose, cilj je bio vracanje na temu. Neki su to ukapirali, a neki dokazali svoj nivo.

Veceras u 20h FUDBAL: Španska liga - 10. kolo Barselona - Majorka a u 22h je derbi FUDBAL: Španska liga - 10. kolo Atletiko - Real Madrid
Bejahu odlične tekme.Elem, na IPTV-u sam, meni se na Areni 3 čuje samo veoma jak šum umesto zvuka, kad pojačam skoro na max čujem i obrise zvuka iza 100 nijansi munja i gromova (to i B92info su jedini kanali s kojima imam taj problem, mada je s infom to izraženo u znatno manjoj meri, slušljiv je...). Je l' kod vas ostalih sve normalno pa da se žalim ili je to neki generalni bug? :mellow:
Bejahu odlične tekme.Elem, na IPTV-u sam, meni se na Areni 3 čuje samo veoma jak šum umesto zvuka, kad pojačam skoro na max čujem i obrise zvuka iza 100 nijansi munja i gromova (to i B92info su jedini kanali s kojima imam taj problem, mada je s infom to izraženo u znatno manjoj meri, slušljiv je...). Je l' kod vas ostalih sve normalno pa da se žalim ili je to neki generalni bug? :mellow:
Kod mene je nešto niži ton, pa moram da pojačam na 60 i više da bih baš imao lep ugođaj sa San Sira. inače, šumova i ostalih problema nema. Da li ima mesto stanovanja za IPTV nemam pojma.

Krenula AS1 na IKOM-u :D :Hail: Ne znam samo da li ce i ostale da ukljuce ili ce morati da se placaju

Krenula AS1 na IKOM-u :D :Hail: Ne znam samo da li ce i ostale da ukljuce ili ce morati da se placaju
je l' na 1 ide nfl? vec mi je muka od domacih komentatora...

Vidim da ide, mada mislim da kombinuju sa AS2

• Author

Je l postoji neki smajli koji se krsti? Apelujem da se ubaci!

Je l postoji neki smajli koji se krsti? Apelujem da se ubaci!
ja se i ne radujem neshto. jedino shto mi je treba je espn america nazad, a poshto to necu imati u skorije vreme, dzaba mi arena i sve...

Za nas na SBB-u izgleda uskoro nema nade. Opet, dok je internet najbolji value for the money ne pada mi na pamet da menjam provajdera. Ili bar dok na SBB- mogu da gledam EPL

Ikom pokazao ko je i sta je!
Ikom pokazao ko je i sta je!
:Hail: