Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

zip, zap

:lolol:

• Replies 7.7k
  • Views 910.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• slepa živana
    slepa živana

• "Užasno" važna jezička kulturo ošišanom latinicom, eve me.   Naravno da je u pitanju kompenzacija voditeljke za frustraciju koju je preživela zato što je zbog sopstvene ambicije da se udomi

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Ne treba da bude vanredni program. Ima nešto na tv-u gde slova trče s desna u levo, a zove se krol. Za mnogo manje vanredne situacije su vrteli krol do besvesti. Kada je proglašen crveni meteoala

Posted Images

ja se zipa secam ko politickog magazina u kom je dominirala goca susa :)

i milica lučič čavič

:fantom:

meni je ipak prvo sećanje na zip huanito

a bravo bravo, i mlc. jbte, sad se prisecam i gajina :D kao da je islo cetvrtkom uvece u mom secanju?!

2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

Scena u kojoj Huanito dobija flašu u glavu je bila u špici političkog magazina Monitor, koji je na TVBG rađen u prvoj polovini 80-tih.
Urednik je bio Mihailo Erić, a oim po špici sa Huanitom (i ja se sjećam samo te scene sa špice) bio je karakterističan i po skečevima koje je radio Lola Đukić, a u njima su igrali Mija Aleksić, Đokica Milaković, Deba Popović, Bata Paskaljević i Vesna Čipčić, a u njima je Mija često pjevao parodije aktuelnih domaćih hitova.

2 hours ago, darling said:

ja se zipa secam ko politickog magazina u kom je dominirala goca susa :)

ZIP je išao u drugoj polovini 80-tih i uređivala ga i vodila ga je Gordana Suša, u najliberalnijim godinama RTS-a.
Na prelazu u 90-te, kad se RTBG okretao političkoj propagandi, ZIP je preuzeo Simo Gajin.

2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

i milica lučič čavič

:fantom:

Huanito se pojavljue u špici jedne druge emisije političko-magazinskog tipa - "Monitor" ...

6 minutes ago, colonelo said:

Scena u kojoj Huanito dobija flašu u glavu je bila u špici političkog magazina Monitor, koji je na TVBG rađen u prvoj polovini 80-tih.
Urednik je bio Mihailo Erić, a oim po špici sa Huanitom (i ja se sjećam samo te scene sa špice) bio je karakterističan i po skečevima koje je radio Lola Đukić, a u njima su igrali Mija Aleksić, Đokica Milaković, Deba Popović, Bata Paskaljević i Vesna Čipčić, a u njima je Mija često pjevao parodije aktuelnih domaćih hitova.

ZIP je išao u drugoj polovini 80-tih i uređivala ga i vodila ga je Gordana Suša, u najliberalnijim godinama RTS-a.
Na prelazu u 90-te, kad se RTBG okretao političkoj propagandi, ZIP je preuzeo Simo Gajin.

Ja se sjećam ovog Mijinog prepjeva.

E moj Saša, gde privreda ode naša, reci Saša...

Edited by fikret selimbašić

Ipak je urodila plodom "konstruktivna kritika" odozgo - RTS je opasno skliznuo u glorifikaciju vođe. Dnevnik je već na liniji Pinka, Olja Kovačević batalila pipave političke i društvene teme u svojoj emisiji, druži se sa Noletom i Bregom ...

3 minutes ago, fikret selimbašić said:

Ja se sjećam ovog Mijinog prepjeva.

E moj Saša, gde privreda ode naša, reci Saša...

Da, sjećam se toga.

A sjećam se još i prepjeva Džuli, Sitnije Cile sitnije, Svađalice jedna mala...

Jbt, ja se sećam te utakmice kada je Huanito dobio flašu u glavu :rolleyes:

Tada smo još uvek imali crno beli tv, marke EI NIš. Taj momenat mi je zauvek ostao u crno beloj boji.

:hail:

@colonelo  da se ne sećaš možda da li je zip sa simom gajinom bio deo monitora, kao prilog u okviru emisije?

42 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

@colonelo  da se ne sećaš možda da li je zip sa simom gajinom bio deo monitora, kao prilog u okviru emisije?

Ja sam uverena da je ZIP proizašao iz neke emisije.  Sad, da li je to bio Monitor, ne mogu sa sigurnošću da tvrdim. 

to je i meni na pameti

Zip >>> Spektar :fantom:

3 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

Mislim da nije, ali ne mogu tvrditi sa sigurnošću.