banatjanin Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 provalio sam fenomenalan ovčiji tvrdi sir, ozbiljno na tragu paškog proizvodi ga neka zadruga Sava Kovačević iz Vrbasa, PJ Mlekara Dana miriše slatkasto, zrelo, baš kao paški, dok je ustima kao tvrđi grana padano, zbijen, lomi se, sa malo onih kristalčića pod zubima evo kakav je kad se prelomi Kupljeno u Rodi, košta soma dinara kilo Link to comment
nisam ja Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 sava kovacevic je nekada bio zadruga. sad je AD u okviru mirotin grupe. nemaju svoju farmu ovaca, ali u okolini vrbasa ima dosta ovčara i ovaca tako da se otkup mleka ne čini komplikovanim, Link to comment
banatjanin Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 Kako god, sir je vrh, a i sviđa mi se da se zove Sava Kovačević :-D Link to comment
ivy Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 provalio sam fenomenalan ovčiji tvrdi sir, ozbiljno na tragu paškog proizvodi ga neka zadruga Sava Kovačević iz Vrbasa, PJ Mlekara Dana sir carnok.png miriše slatkasto, zrelo, baš kao paški, dok je ustima kao tvrđi grana padano, zbijen, lomi se, sa malo onih kristalčića pod zubima evo kakav je kad se prelomi racsi.jpg Kupljeno u Rodi, košta soma dinara kilo gde ovo da saznam sada kad kao hocu da se skidam sa sira.. mnoogo dobar sir..u mojoj Rodi na N.Naselju je 1170din/kg ali svakako najbolji sir u tom cenovnom rangu to je onaj sto se jede za dezret Link to comment
nautilus Posted April 7, 2016 Share Posted April 7, 2016 Bila drugarica u Svajcarskoj pa mi nakupovala par sireva, necu to oditi :D Ovo me je odusevilo. Iznutra je kremast i ima neki genijalno bogat ukus. Link to comment
ajgor Posted April 8, 2016 Share Posted April 8, 2016 (edited) gde ovo da saznam sada kad kao hocu da se skidam sa sira.. mnoogo dobar sir..u mojoj Rodi na N.Naselju je 1170din/kg ali svakako najbolji sir u tom cenovnom rangu to je onaj sto se jede za dezret Prvo pitanje, ima li ovog Čarnoka i dalje u Rodi? Drugo, vide li iko Selam u skorije vreme, ja ga nisam nigde video još od ihaha..? Edited April 8, 2016 by ajgor Link to comment
ivy Posted April 8, 2016 Share Posted April 8, 2016 to sam se i ja zapitala sad kad sam videla post..proverim danas,bas mi se jede Link to comment
Barti66 Posted April 8, 2016 Share Posted April 8, 2016 Čarnoka u Rodi ima i dalje, redovno mučim radnice delikatesa...čim me vide šalju najjaču u smeni. Link to comment
Barti66 Posted April 8, 2016 Share Posted April 8, 2016 Nemoj plakati, vrv je samo trenutno... Link to comment
banatjanin Posted April 9, 2016 Share Posted April 9, 2016 (edited) Debili iz Mlekoprodukta (Biser) su ukinuli onaj svoj pravi, punomasni mileram i sad imaju neko mediokritetsko sranje sa 20%mm Nadam se da neće da ukinu i Selam, pošto se stalno žale kako im se to slabo prodaje.... A pritom, nit znaju da ga plasiraju, ni da ga upakuju, ni da ga oglase Edited April 9, 2016 by banatjanin Link to comment
ajgor Posted April 9, 2016 Share Posted April 9, 2016 Debili iz Mlekoprodukta (Biser) su ukinuli onaj svoj pravi, punomasni mileram i sad imaju neko mediokritetsko sranje sa 20%mm Nadam se da neće da ukinu i Selam, pošto se stalno žale kako im se to slabo prodaje.... A pritom, nit znaju da ga plasiraju, ni da ga upakuju, ni da ga oglase Sad me već trese apstinentska kriza, nikako da krene ovčije kiselo mleko :) Prodavačicama iz Krune sam verovatno već dodijao sa raspitivanjem o Selamu, prošle godine su ga imali koliko-toliko redovno, sada zilch. Link to comment
Tale Posted April 9, 2016 Share Posted April 9, 2016 Domaći, od punomasnog kravljeg mleka. TT Link to comment
svashtabezneshto Posted April 9, 2016 Share Posted April 9, 2016 au, takav, kad ga nađem, jedem beu hleba, bez ičega. Link to comment
Tale Posted April 9, 2016 Share Posted April 9, 2016 Ovaj ne može da se nađe, donela komšinica sir koji njena mama pravi. TT Link to comment
Recommended Posts