October 30, 20159 yr Samo koziji od lokalnog seljaka, 400 din kilo+surutka. +1 само што мене кошта 500 без сурутке.
October 30, 20159 yr kako da se docepam parenog sira danice terzic iz mokrina? zovem telefonom i dogovorim se s njom?
October 30, 20159 yr Moj stariji brat ne svira flautu, ali on ima jedan perorez. Moja sestra jede rado sira. Ovo je kao deo zadatka koji se rešava preko Venovog dijagrama. Edited October 30, 20159 yr by halloween
November 1, 20159 yr kako da se docepam parenog sira danice terzic iz mokrina? zovem telefonom i dogovorim se s njom? nešto mi ne da da ti pošaljam PM aj ovako, zoveš na 0230 61 257 naručiš, pošalju Edited November 1, 20159 yr by banatjanin
November 2, 20159 yr fala. narucila, poslace. kilo obicnog 600 dinara, s dodacima (sunka, beli luk, ljuta paprika...) 750. sad sam nestrpljiva :)
November 8, 20159 yr najela sam se lisnatog sira danice terzic iz mokrina :) odlican je, svez, bogat ukus maslaca, veoma mi se dopao. jos ga nisam topila, al cini mi se da ce u toj oblasti biti sampion. mislim da kod nas ne moze kilogram neceg kvalitetnijeg da se kupi za 600 dinara. fala banacanine sto si mi ga otkrio. a sad cu da lupam glavu zasto danica terzic ne pravi dimljeni :D Edited November 8, 20159 yr by darling
November 8, 20159 yr najela sam se lisnatog sira danice terzic iz mokrina :) odlican je, svez, bogat ukus maslaca, veoma mi se dopao. jos ga nisam topila, al cini mi se da ce u toj oblasti biti sampion. mislim da kod nas ne moze kilogram neceg kvalitetnijeg da se kupi za 600 dinara. fala banacanine sto si mi ga otkrio. a sad cu da lupam glavu zasto danica terzic ne pravi dimljeni :D :lala: