pacey defender Posted October 29, 2015 Share Posted October 29, 2015 Preslatko je sve to. Link to comment
Џеремаја Крстић Posted October 30, 2015 Share Posted October 30, 2015 Samo koziji od lokalnog seljaka, 400 din kilo+surutka. +1 само што мене кошта 500 без сурутке. Link to comment
yolo Posted October 30, 2015 Share Posted October 30, 2015 Preslatko je sve to. ne pricamo o vocnom jogurtu, ili....? Link to comment
darling Posted October 30, 2015 Share Posted October 30, 2015 kako da se docepam parenog sira danice terzic iz mokrina? zovem telefonom i dogovorim se s njom? Link to comment
halloween Posted October 30, 2015 Share Posted October 30, 2015 (edited) Moj stariji brat ne svira flautu, ali on ima jedan perorez. Moja sestra jede rado sira. Ovo je kao deo zadatka koji se rešava preko Venovog dijagrama. Edited October 30, 2015 by halloween Link to comment
InvisibleLight Posted November 1, 2015 Share Posted November 1, 2015 Vratija se imlekov pekorino. Ko zna kad, prekjuče primetih Link to comment
banatjanin Posted November 1, 2015 Share Posted November 1, 2015 (edited) kako da se docepam parenog sira danice terzic iz mokrina? zovem telefonom i dogovorim se s njom? nešto mi ne da da ti pošaljam PM aj ovako, zoveš na 0230 61 257 naručiš, pošalju Edited November 1, 2015 by banatjanin Link to comment
darling Posted November 2, 2015 Share Posted November 2, 2015 fala. narucila, poslace. kilo obicnog 600 dinara, s dodacima (sunka, beli luk, ljuta paprika...) 750. sad sam nestrpljiva :) Link to comment
banatjanin Posted November 2, 2015 Share Posted November 2, 2015 baš me zanima... :-) klot je, naravno, najbolji Link to comment
darling Posted November 8, 2015 Share Posted November 8, 2015 (edited) najela sam se lisnatog sira danice terzic iz mokrina :) odlican je, svez, bogat ukus maslaca, veoma mi se dopao. jos ga nisam topila, al cini mi se da ce u toj oblasti biti sampion. mislim da kod nas ne moze kilogram neceg kvalitetnijeg da se kupi za 600 dinara. fala banacanine sto si mi ga otkrio. a sad cu da lupam glavu zasto danica terzic ne pravi dimljeni :D Edited November 8, 2015 by darling Link to comment
banatjanin Posted November 8, 2015 Share Posted November 8, 2015 najela sam se lisnatog sira danice terzic iz mokrina :) odlican je, svez, bogat ukus maslaca, veoma mi se dopao. jos ga nisam topila, al cini mi se da ce u toj oblasti biti sampion. mislim da kod nas ne moze kilogram neceg kvalitetnijeg da se kupi za 600 dinara. fala banacanine sto si mi ga otkrio. a sad cu da lupam glavu zasto danica terzic ne pravi dimljeni :D :lala: Link to comment
Аврам Гојић Posted November 8, 2015 Share Posted November 8, 2015 Kako se nabavlja lisnati sir Danice Terzic iz Mokrina? Link to comment
Аврам Гојић Posted November 8, 2015 Share Posted November 8, 2015 ahaha sad ja nisam citao postove iznad Link to comment
Recommended Posts