ljakse Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 Deda Stoja je preskup za ono što zapravo jeste, a to je dobar sir za narendati na picu. Ovako sam po sebi je nako.
MancMellow Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 ovo uopste nije lose, jeo prekjuce i, ono, vrlo pristojno
ljakse Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 -1 jedared se zajebo i uzeo u maxiju, beše nešto soma i 400 kilo? bila neka varijanta sa začinskim biljem, dobio sam bezukusni tvrdi sunđer u koji je random nabacana šaka biljaka, al ne daj bože da se razmisli šta sa čime ide zajedno.
ljakse Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 (edited) -1 srednje stari mekši kozji je recimo mamojeb kad se rastopi. a to je samo jedna od varijanti. to je ko da si reko da na pastu ide samo bolonjeze sos Edited April 27, 2015 by ljakse
MancMellow Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 -1 jedared se zajebo i uzeo u maxiju, beše nešto soma i 400 kilo? bila neka varijanta sa začinskim biljem, dobio sam bezukusni tvrdi sunđer u koji je random nabacana šaka biljaka, al ne daj bože da se razmisli šta sa čime ide zajedno. nesto malo preko 1300 u Veru...neam pojma, uzeo sam klot varijantu, nista zbilje i nista dimljeno. Ne kazem da je nesto epohalno, slabiji je unekoliko od imlekovog makedonika, al me osvojio aftertaste jer na neku volsebnu foru vuce malo na neki mnooogo bolji matori sir i to me je kupilo. za srecu malo treba...
Аврам Гојић Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 -1 jedared se zajebo i uzeo u maxiju, beše nešto soma i 400 kilo? bila neka varijanta sa začinskim biljem, dobio sam bezukusni tvrdi sunđer u koji je random nabacana šaka biljaka, al ne daj bože da se razmisli šta sa čime ide zajedno. Isto.
ljakse Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 Ne znam, ja zabo taj sa biljem da probam, baš je kršina, sve što ima od ukusa (osim gomile nekompatibilnog bilja) je neka blaga kiselost, plus je onako gumene konzistencije, ko najgori no name otpaci.
Barti66 Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 Mislio sam na pravu mocarelu, a ne na ove naše žute nazovi mocarele(splačine)...standardan ukus miris koenzistencija...uostalom,pizza u orginalu je testo 3-5mm,mozzarela i paradajz(uz biljku koja se nađe usput).
banatjanin Posted April 28, 2015 Posted April 28, 2015 koja pica u originalu? pa nije margarita jedini original. a ljakse je pravu, pa i iTalijani, ako su ti već reper, imaju milion loklanih varijanti sa različitim sirevima. a dobar koziji...
Barti66 Posted April 28, 2015 Posted April 28, 2015 Pogrešno ste me razumeli...mocarela je po meni najbolji izbor kod nas,jer u moru raznih splačinastih sireva to mi dođe kao nasigurnija varijanta.Mislim na mocarelu,uvoznu,italijansku,ne na ovu našu žutu koja nosi takav naziv.Uostalom,sve je stvar ukusa.
Recommended Posts