Jump to content

gps navigacija

Featured Replies

Ukoliko je za kola, takođe +1.

Koji phone imaš?

Ako imaš nešto sa 4,5-5" inča gruni iGo na njega i jedan uređaj manje u životu ćeš da nosaš...

Moj stari HTC One V (3,7 inča) više nego dobro radi taj posao, naravno što veće to bolje. I bolje neki stari telefon ako ima pri ruci, jer automobilski punjači nisu baš najbolji po baterije telefona. 

Koji phone imaš?

Ako imaš nešto sa 4,5-5" inča gruni iGo na njega i jedan uređaj manje u životu ćeš da nosaš...

Nokia Here za Android odlicno radi posao, ima i offline mape, dl direktno na mobilni. Mapa Beograda odlicna, kao i sam softver. Za ostalo ne znam, videcu kakav je van grada za vikend.

I da, potpuno je free, legalno.

Nokia Here za Android odlicno radi posao, ima i offline mape, dl direktno na mobilni. Mapa Beograda odlicna, kao i sam softver. Za ostalo ne znam, videcu kakav je van grada za vikend.

THanx za info, zanimljivo.

Ne znam kakva su iskustva sa uredjajima za GPS navigaciju u zoni visokih zgrada. Cuh da postoje neke antene koje se nakace da soliteri manje smetaju. (Telefonski GPS dobije kolaps u centru medju soliterima, potpuno je beskoristan.)

Ne znam kakva su iskustva sa uredjajima za GPS navigaciju u zoni visokih zgrada. Cuh da postoje neke antene koje se nakace da soliteri manje smetaju. (Telefonski GPS dobije kolaps u centru medju soliterima, potpuno je beskoristan.)

Mi u Srbiji nemamo solitera, ovde telefonski GPS radi perfektno :(

:lolol:

OK. Valjda ce naici neki od nasih Amera, oni bi to trebalo da znaju.

Ma meni je pomogao i obican Google Maps mnogo puta ali telefon mi je neki Samsung Galaxy Core sa baterijom od prejadnih 1600 ili 1800 mAh, i nakon sto sam u njega ubacio sto cuda moram da ga dopunjavam cesto i po dva puta dnevno... tako da ta varijanta otpada, dok ne promenim telefon. Sto onda valjda implicira da treba da menjam telefon a ne da kupujem navigaciju :D

Edited by Zli Gli

odlicna fora, ko ne zeli poseban uredjaj

Prednost iGoa u odnosu na Here (ako zanemarimo cenu, jelte) je to što za iGo možeš da nađeš stvarno bolje mape, što je korisno ako idete bilo gde egzotičnije u odnosu na velike gradove. 

Zli, ne menjaj telefon nego taj stari iskoristi za navigaciju, ionako nećeš dobiti nikakve pare za isti.

Pa napisao sam da mu baterija traje jako kratko i kad ga ovako bezveze drndam, zamisli tek onda kako bi islo za navigaciju... taman da me izneveri na pola puta :D

Kupi, pobogu, eksternu bateriju i resi problem

Ili punjač za kola.

ili još bolje, punjač za kola od nekoliko stotina dinara 

edit: Alphons bio brži

Edited by copkillah

Nisam ni pomislio da bi to moglo da postoji, iskreno. Na koju foru radi uopste, gde se prikljucuje? Uzmite u obzir da je moja Astra '98 godiste i nije bas u hajtek fazonu.