copkillah Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 Koji phone imaš? Ako imaš nešto sa 4,5-5" inča gruni iGo na njega i jedan uređaj manje u životu ćeš da nosaš... Moj stari HTC One V (3,7 inča) više nego dobro radi taj posao, naravno što veće to bolje. I bolje neki stari telefon ako ima pri ruci, jer automobilski punjači nisu baš najbolji po baterije telefona.
Alphons Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Koji phone imaš? Ako imaš nešto sa 4,5-5" inča gruni iGo na njega i jedan uređaj manje u životu ćeš da nosaš... Nokia Here za Android odlicno radi posao, ima i offline mape, dl direktno na mobilni. Mapa Beograda odlicna, kao i sam softver. Za ostalo ne znam, videcu kakav je van grada za vikend. I da, potpuno je free, legalno.
radisa Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Nokia Here za Android odlicno radi posao, ima i offline mape, dl direktno na mobilni. Mapa Beograda odlicna, kao i sam softver. Za ostalo ne znam, videcu kakav je van grada za vikend. I da, potpuno je free, legalno. THanx za info, zanimljivo.
Indy Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Ne znam kakva su iskustva sa uredjajima za GPS navigaciju u zoni visokih zgrada. Cuh da postoje neke antene koje se nakace da soliteri manje smetaju. (Telefonski GPS dobije kolaps u centru medju soliterima, potpuno je beskoristan.)
radisa Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Ne znam kakva su iskustva sa uredjajima za GPS navigaciju u zoni visokih zgrada. Cuh da postoje neke antene koje se nakace da soliteri manje smetaju. (Telefonski GPS dobije kolaps u centru medju soliterima, potpuno je beskoristan.) Mi u Srbiji nemamo solitera, ovde telefonski GPS radi perfektno :(
Indy Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 OK. Valjda ce naici neki od nasih Amera, oni bi to trebalo da znaju.
Zli Gli Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 (edited) Ma meni je pomogao i obican Google Maps mnogo puta ali telefon mi je neki Samsung Galaxy Core sa baterijom od prejadnih 1600 ili 1800 mAh, i nakon sto sam u njega ubacio sto cuda moram da ga dopunjavam cesto i po dva puta dnevno... tako da ta varijanta otpada, dok ne promenim telefon. Sto onda valjda implicira da treba da menjam telefon a ne da kupujem navigaciju :D Edited February 12, 2015 by Zli Gli
stajebrebilo Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Nokia Here za Android odlicno radi posao, ima i offline mape, dl direktno na mobilni. Mapa Beograda odlicna, kao i sam softver. Za ostalo ne znam, videcu kakav je van grada za vikend. I da, potpuno je free, legalno. odlicna fora, ko ne zeli poseban uredjaj
copkillah Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Prednost iGoa u odnosu na Here (ako zanemarimo cenu, jelte) je to što za iGo možeš da nađeš stvarno bolje mape, što je korisno ako idete bilo gde egzotičnije u odnosu na velike gradove. Zli, ne menjaj telefon nego taj stari iskoristi za navigaciju, ionako nećeš dobiti nikakve pare za isti.
Zli Gli Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Pa napisao sam da mu baterija traje jako kratko i kad ga ovako bezveze drndam, zamisli tek onda kako bi islo za navigaciju... taman da me izneveri na pola puta :D
nbg4ever Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Kupi, pobogu, eksternu bateriju i resi problem
copkillah Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 (edited) ili još bolje, punjač za kola od nekoliko stotina dinara edit: Alphons bio brži Edited February 12, 2015 by copkillah
Zli Gli Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Nisam ni pomislio da bi to moglo da postoji, iskreno. Na koju foru radi uopste, gde se prikljucuje? Uzmite u obzir da je moja Astra '98 godiste i nije bas u hajtek fazonu.
Recommended Posts