maheem Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 jebali vas bokvurst i leberkeze, pide je dorucak sampiona :) ovo deluje interesting al je za četvoro i ta ivična kora me plaši. mene jutros pored kreveta sačekao sendvićićić sa pršutom, parmiđanom, paradajzom i paprikom + crne sušene masline. toliko lepo upakovan da bih i kamen pojeo iz takvog pakovanja :D
Аврам Гојић Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 (edited) najlepše fast food reči: lahmacun ve pide salonu. Edited October 21, 2014 by Грешни Василије
aram Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 a jebes ga, kad njihov börek veze nema sa nasim, moze i pide :) a i ima, bar ovde kod mene, manjih, sa laganijim punjenjima
rezwalker Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 Pita sa mesom, spremljena ispod sača, prelivena grčkim jogurtom i sumakom. BINGO!
I*m with the pilots Posted November 23, 2014 Posted November 23, 2014 Ovih i iducih nedelju dana ^_^ Sve sveze i domace, sem hleba
yolo Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 pola dzinovskog zrelog avokada, humus, leblebije sa ljutom paprikom, jedno jaje na oko, patlidzan u paradajz sosu, ceri paradajz, slatko kiseli krastavcic. od svega pomalo.
ToniAdams Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 pola dzinovskog zrelog avokada, humus, leblebije sa ljutom paprikom, jedno jaje na oko, patlidzan u paradajz sosu, ceri paradajz, slatko kiseli krastavcic. od svega pomalo. jebote, jesi frtalj coeka?
Marcus Wulffings Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 više mu dođe neki ručak ili prepodnevna užina, mnogo je tu humusa, patlidžana, čerija... mnogo povrća za jedno jutro
Recommended Posts