Have_Fun Posted September 25, 2022 Posted September 25, 2022 24 minutes ago, Lancia said: E jbg, sto me ne probudi ¿ Ah, izvinjavam se :/ ispraviću grešku za sledeću trku 1
Have_Fun Posted September 30, 2022 Posted September 30, 2022 (edited) @Lancia Da te alarmiram vec sada s obzirom da cu u nedelju biti na putu ujutru (u nadi da stizem u stan na vreme za trku). Cini mi se da je trka opet ujutru po nasem vremenu, od 10h Da ne zaboravis pa preskocis! Edited September 30, 2022 by Have_Fun 1
Mil@n Posted September 30, 2022 Posted September 30, 2022 On 24.9.2022. at 17:07, Have_Fun said: Pa nisam baš očekivao ovako jak povratak nakon svega BAM na prvu! (dobro, na drugu ) On je jednostavno toliko dobar vozač. Pre povrede je bio toliko dominantan, da niko nije mogao da ga vodi duže od 2 krivine koliko god da zaostane. Vidi se po njemu da je operacija bila uspešna i da je pozitivniji u ponašanju, pričanju i govoru tela. Verovatno mišići nisu na 100% posle atrofiranosti ali vratiće se to najbolje kroz vožnju i treninge. Trka je u nedelju u 10. Kvartararu odgovara Tajland, ali i Peko je dobar u dosadašnja 2 treninga. Mislim da će biti super trka, ali u isto vreme, imam JAK osećaj da će neko bitan da fasuje asfalt.
Have_Fun Posted September 30, 2022 Posted September 30, 2022 Voleo bih da iznenadi Espargaro i pobedi Da se dodatno zakuva
Mil@n Posted September 30, 2022 Posted September 30, 2022 I ja bi voleo, što se titule tiče voleo bih ovim redom Peko, Aleš, Kvartararo, ništa protiv Fabia, dečko je super lik u svakom smislu, pošten i fenomenalan vozač, jedini koji po čisto vozačkim kvalitetima može da prismrdi Markezu, ali jednostavno voleo bi Peko i zbog Rosija i Akademije, Aleš zbog Aprilije a i jer je prešao trnovit put, u svakom slučaju, win je svaka titula koja nije Markezova ali ovo je neki presek ove sad situacije. 1
Have_Fun Posted October 1, 2022 Posted October 1, 2022 trenutno, nisu tako dobri izgledi za Espargara :/
Have_Fun Posted October 2, 2022 Posted October 2, 2022 Mada, možda i ne moraš da se budiš, ako vremenski uslovi ostanu ovakvi
Have_Fun Posted October 2, 2022 Posted October 2, 2022 Pred trku nakon što su se videli vremenski uslovi, ortak mi piše "Tipujem na Oliveiru" 1
Lancia Posted October 2, 2022 Posted October 2, 2022 Sramna voznja Zarca na kraju, satelitske ekipe treba ukinuti.
smooth.Op Posted October 11, 2022 Posted October 11, 2022 (edited) edit: ne znam zašto neće da embeduje reddit post. vidim ga dok postujem. https://i.imgur.com/jwL5goG.gifv Bliži se Filip Island (uz Muđelo i Asen meni omiljena staza). Tražim post po reditu ubeđen da je na njemu Stoner dok na repsolki prolazi kroz njegovu krivinu u domovini, jer mi je to savršenstvo ostalo u malom mozgu, kad ono kacigom i hondom 93 Kakav majstor za leve krivine, savršenstvo... Mada dajem glavu da je bio i snimak sa Kejsijem dok prolazi krivinu br. tri Odličan video (kao i ceo pod) sa Kejsijem na tu temu. Inače od 2007. do 2012. uzimao domaći GP. Edited October 11, 2022 by smooth.Op 1
Have_Fun Posted October 16, 2022 Posted October 16, 2022 Sad odgledah trku Jebote šta je ono bilo Banjaja izgubio pobedu u poslednjem krugu. U 2 krivine izgubio 2 pozicije. Ali Fabio koji sebe izbacuje sa staze :/ Ne verujem da može da vrati prednost, jednostavno je Banjaja u boljoj formi. I za kraj trke, fenomenalni Rins za ispis Suzukija, na prvom mestu 1
Recommended Posts